Football Talk

Μπαλτάκος: «Δεν θα είναι εύκολο να βρούμε elite ξένους διαιτητές»

Μπαλτάκος: «Δεν θα είναι εύκολο να βρούμε elite ξένους διαιτητές»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «City» μίλησε για το πρόβλημα των ξένων διαιτητών καθώς και για το παρασκήνιο πίσω από τη διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Τάκης Μπαλτάκος υπογράμμισε πως θα υπάρξει δυσκολία στο να βρεθούν ξένοι διαιτητές για να σφυρίξουν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague τη νέα χρονιά, εξαιτίας κυρίως των επεισοδίων στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε και για τον τελικό Κυπέλλου εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί αυτός να γίνει με κόσμο.

Σχετικά με τους διαιτητές:   

«Δεν θα είναι εύκολο να βρούμε Elite διαιτητές.Είναι μόνο 26 στην Ευρώπη. Και όλα αυτά έχουν γίνει με όσα συνέβησαν με τους ξένους διαιτητές στην Ελλάδα με επιστέγασμα τα όσα έγινα στο «Καραϊσκάκης». Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο αν ο κ. Τσέφεριν άρει την απόφαση την οποία γνωστοποίησε μέσω επιστολής».    

Για τον τελικό Κυπέλλου:

«Η Κυπριακή ομοσπονδία μας είπε ότι φοβάται την μετακίνηση οπαδών χωρίς εισιτήρια και θα συναντηθούν έξω από το γήπεδο…Μιλάμε για φαντασιοπληξίες και απλά υπήρχαν δήμαρχοι που βρήκαν αφορμή και δεν ήθελαν να έχουν την παραμικρή ευθύνη.

Όποτε έχει γίνει τελικός με κόσμο, έχουν γίνει επεισόδια. Τα επεισόδια είναι κοινωνικό φαινόμενο, όχι μόνο αθλητικό. Τι μπορεί να κάνει η ΕΠΟ πάνω σε αυτό; Για την ΕΠΟ είναι και μια οικονομική «πληγή» ένας τελικός χωρίς κόσμο, αλλά αυτό βλάπτει και τις ομάδες»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0