Football Talk

Οι πρώην «κόκκινοι», Αρμπελόα και Τόρες, «πλακώθηκαν» σε ντέρμπι Νέων της Μαδρίτης! (video)

Οι πρώην «κόκκινοι», Αρμπελόα και Τόρες, «πλακώθηκαν» σε ντέρμπι Νέων της Μαδρίτης! (video)

Αμφότεροι έχουν φορέσει την φανέλα της Λίβερπουλ, άλλος την τίμησε περισσότερο, άλλος λιγότερο, για να φτάσουν πλέον να είναι προπονητές σε τμήματα υποδομής. Οι Τόρες και Αρμπελόα από τις αγκαλιές και τα χαμόγελα, σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν «γαλλικά» σε ντέρμπι Ρεάλ – Ατλέτικο σε κατηγορία Νέων!

Για μια διετία βρέθηκαν μαζί στο «Άνφιλντ», από το 2007 έως και το 2009. Προφανώς και θα ήταν πολύ χαρούμενοι που καταφέρνουν να συνυπάρξουν στο χώρο του ισπανικού ποδοσφαίρου, με νέα ιδιότητα εν έτει 2023.

Ο Τόρες με σωματοδομή… παλαιστή, στον πάγκο της Ατλέτικο και ο Αρμπελόα σ’ εκείνον της Ρεάλ, σε τμήματα Νέων. Κι όμως, το ντέρμπι της Μαδρίτης δεν λογαριάζει από ηλικίες. Η ένταση και το πάθος για το καλό της ομάδας, ξεκινάει από τα πιο νεαρά παιδιά, μέχρι φυσικά και τους άνδρες.

Γι’ αυτό, το ντέρμπι Νέων «παρέσυρε» τους νυν προπονητές, που αντάλλαξαν αρκετά «γαλλικά» κατά τη διάρκεια του ματς, οι πάγκοι είχαν απίστευτη ένταση και τελικά ο Τόρες έφτασε σε σημείο ν’ απωθήσει τον Αρμπελόα, να του πει – βάσει των όσων μεταφέρονται – πως «θα σου ξεριζώσω το κεφάλι» και εν τέλει είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0