Football Talk

Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ: «Θα χτίσουμε νέα αυτοκρατορία στο OPAP Arena»

Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ: «Θα χτίσουμε νέα αυτοκρατορία στο OPAP Arena»

Με ανακοίνωσή τους, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδωσαν συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μίλησαν για μία νέα αυτοκρατορία με έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια.   

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του, κάνοντας λόγο για μία αυτοκρατορία που χτίστηκε μετά τα εγκαίνια του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.  

Μερικοί από αυτούς που έσπευσαν να συγχαρούν την Ένωση για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague , ήταν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Μέσω του συνδέσμου τους, παλιοί παίκτες των «κιτρινόμαυρων» έκαναν λόγο για την αρχή μίας αυτοκρατορίας μετά την κατασκευή του OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου παλαιμάχων της ΑΕΚ:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ συγχαίρει την ομάδα μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται αυτός ο τίτλος να είναι η αφετηρία μιας περιόδου μεγάλων επιτυχιών για τα χρώματά μας.

Υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και υπό την καθοδήγηση τον Ματίας Αλμέιδα, αυτή η ομάδα μπορεί να γράψει ιστορία και να πάρει μία ξεχωριστή θέση στην ιστορία του συλλόγου.

Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα, ενώ είχε και την πιο ισχυρή έδρα, το νέο της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί ζήσαμε χθες όλοι μαζί μία ιστορική βραδιά θριάμβου και εκεί θα χτίσει η ΑΕΚ τη νέα αυτοκρατορία της. Μπράβο σε όλους»

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0