Football Talk

Τι κοινό έχουν η ΑΕΚ, ο Ρουβάς, ο Αργυρός και το Champions League; Ένα ατελείωτο γλέντι! (video)

Τι κοινό έχουν η ΑΕΚ, ο Ρουβάς, ο Αργυρός και το Champions League; Ένα ατελείωτο γλέντι! (video)

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, η φιέστα στο OPAP Arena πήρε… παράταση και συνεχίστηκε στα μπουζούκια, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του να γιορτάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η... έκσταση που ξεκίνησε στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνεχίστηκε και μετά τα μεσάνυχτα! Οι πρωταθλητές Ελλάδος γλέντησαν μέχρι πρωίας, επιλέγοντας να γιορτάσουν τον τίτλο τους στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η υποδοχή της ομάδας έγινε με τον ύμνο του Champions League, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να φτάνει πρώτος στη 1:30. Στη συνέχεια ακολούθησε η Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του, με τον Σέρχιο Αραούχο να αποθεώνεται από τον κόσμο που βρισκόταν στο Teatro Music Hall.

Ο Άμραμπατ τοποθέτησε το τρόπαιο στην πίστα και αμέσως ξεκίνησε το γλέντι με τον Μάνταλο και τον Αλμέιδα να σηκώνουν την κούπα μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μάλιστα, ο Μαροκινός έγινε ακόμα και... μαέστρος!


Εν συνεχεία ο Ματίας Αλμέιδα γνώρισε την αποθέωση υπό τους ρυθμούς του Seven Nation Army!


Ενώ λίγο αργότερα, πήρε ακόμα και το ρόλο οργανωτή εξέδρας! 


Τέλος, ο Αργεντινός τεχνικός πήρε το λόγο, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ τον έκανε πραγματικά ευτυχισμένο. Χαρακτηριστικά είπε: 

«Για μένα αυτή η στιγμή είναι ξεχωριστή στη ζωή μου. Είναι η καλύτερη μου στον αθλητισμό. 

Το μόνο που είχα όνειρο ήταν να δω την οικογένεια της ΑΕΚ με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Είναι η πρώτη φορά που είμαι προπονητής και δεν μπορώ να είμαι μαζί με τον πατέρα μου. Σήμερα είχα πολύ δυνατά συναισθήματα, στην πρώτη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο δεν τον έπεισα και έπρεπε να επιστρέψω.

Οπότε ήρθα δύο φορές. Τη δεύτερη φορά μου έδειξαν το στάδιο που ακόμα δεν είχε τελειώσει. Την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκα στο γήπεδο εγώ οραματιζόμουν αυτό που θα συμβεί.

Όταν με κάλεσε η ΑΕΚ ήθελα να έρθω στην Ευρώπη, αλλά να έρθω σε αυτή την ομάδα. Δεν έκανα κανένα λάθος. Η ΑΕΚ με έκανε ευτυχισμένο και εμένα και την οικογένειά μου.»



Θοδωρής Καρβουνιάρης, Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0