Football Talk

Μελισσανίδης: «Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο, τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, ο προπονητής και οι παίκτες μας»

Μελισσανίδης: «Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο, τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, ο προπονητής και οι παίκτες μας»
Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Για την ΑΕΚ της πραγματικότητας έκανε λόγο ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης».
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στην ΑΕΚ και φυσικά σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή, λέγοντας πως:

«Πριν 10 χρόνια στο Τατόι ανέλαβα μία δέσμευση απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ. Τότε υπήρχαν μόνο τρία γράμματα: ΑΕΚ και η ιστορία του κλαμπ. Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας. Η πραγματική ΑΕΚ που όλοι θέλουμε και που σύντομα θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια ζωής της. Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω. Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο. Τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, αυτός ο προπονητής, αυτό το κλαμπ. Θέλω να ξαναδούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τα επόμενα χρόνια. Το φετινό ήταν ανταγωνιστικό. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοια πρωταθλήματα και να παίρνει τον τίτλο η ομάδα την τελευταία αγωνιστική». 

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0