Football Talk

Γιουβέντους – Κρεμονέζε 2-0: Με Πογκμπά ή χωρίς, η «Μεγάλη Κυρία» είναι ξανά στο Champions League! (video)

Γιουβέντους – Κρεμονέζε 2-0: Με Πογκμπά ή χωρίς, η «Μεγάλη Κυρία» είναι ξανά στο Champions League! (video)

Σπουδαία νίκη για τη Γιουβέντους επί της Κρεμονέζε με 2-0, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A και μόνο με… αυτοκτονία, δεν θα καταφέρει να βρεθεί τουλάχιστον στην πρώτη τετράδα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μπορεί ο Πολ Πογκμπά να μην κατάφερε να ολοκληρώσει την πρώτη του αναμέτρηση ως βασικός μετά από ένα χρόνο, όμως η Γιουβέντους έκανε την δουλειά της και πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη επί της Κρεμονέζε με 2-0, στον δρόμο προς το Champions League.

Ο Γάλλος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 24ο λεπτό, με τον Μίλικ να παίρνει την θέση του, η «Μεγάλη Κυρία» έδειχνε σοκαρισμένη για ένα ημίχρονο, αλλά κατάφερε να πάρει το ζητούμενο και να συνεχίσει την απόλυτη παράδοσή της απέναντι στην αντίπαλό της στο Τορίνο.

Μετρούσε πέντε διαδοχικές νίκες απέναντί της και τις έκανε πλέον… έξι, με δύο γκολ σε διάστημα 24ων λεπτών. Το σκορ άνοιξε ο Φανιόλι στο 55’, για να έρθει ο Μπρέμερ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, σηματοδοτώντας την επιστροφή της ομάδας του  Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην 2η θέση και στο +8 από την 5η θέση και τη Μίλαν.

Πρώτο γκολ για τον Φανιόλι στο 2023 και παρθενικό μετά την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος για τον 22χρονο μέσο των «μπιανκονέρι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0