Football Talk

Τερζής: «Στόχος μας να μπούμε στους ομίλους στην Ευρώπη»

Τερζής: «Στόχος μας να μπούμε στους ομίλους στην Ευρώπη»

Ο Τόλης Τερζής ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Παναθηναϊκός και Άρης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στη Λεωφόρο, με τον Τόλη Τερζή να εμφανίζεται ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί. Παράλληλα, υποστήριξε ότι στόχος των «κιτρίνων» είναι να αγωνίζονται την επόμενη σεζόν σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός του Άρη:

«Η ομάδα του Άρη ήταν για πιο ψηλά. Ήταν για να τερματίσει σε καλύτερη θέση. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν κάναμε τρεις νίκες συνεχόμενες ποτέ. Όταν αναλάβαμε εμείς δουλέψαμε αρκετά, είχαμε βελτίωση, πήραμε καλά αποτελέσματα στα Play Off και πήραμε την 5η θέση, έντεκα βαθμούς πιο ψηλά από τον Βόλο, ενώ είχαμε μπει με μειονέκτημα.»

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός ξέραμε πως θα μπει δυνατά για να μας πιέσει, δεν διαχειριστήκαμε καλά το πρώτο δεκάλεπτο. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι στη συνέχεια, ισοφαρίσαμε και αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα, ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και μπορούσαμε να κερδίσουμε.»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Να περιμένουμε πρώτα τον τεχνικό διευθυντή να μιλήσει και μετά θα τα πούμε όλα

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Το φετινό πρωτάθλημα δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα. Το διεκδίκησαν πολλές ομάδες, ήταν ανταγωνιστικό και το κατέκτησε η ΑΕΚ.»

Για το αν είναι στόχος ο Άρης να παίξει σε ομίλους Ευρώπης:

«Καταρχήν από αύριο έχουν άδεια τα παιδιά να ξεκουραστούν. Θα πρέπει να κάνουμε καλή προετοιμασία, να γίνουν καλές μεταγραφικές κινήσεις και σίγουρα είναι ένας στόχος που έχουμε για τη νέα χρονιά.»
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0