Football Talk

Αλμέιδα: «Νιώθω ευγνώμων - Απολαμβάνω αυτή τη μοναδική στιγμή»

Αλμέιδα: «Νιώθω ευγνώμων - Απολαμβάνω αυτή τη μοναδική στιγμή»

Στον… έβδομο ουρανό φυσικά ο Ματίας Αλμέιδα και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του!

Δεν θα μπορούσε παρά να απολαύσει αυτή τη στιγμή ο Ματίας Αλμέιδα. Το χαμόγελό του την ώρα των δηλώσεων που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV τα λέει όλα άλλωστε. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος για τη σεζόν 2022-23 και ο Αργεντινός τεχνικός είναι απόλυτα ευγνώμων για όσα έζησε τη φετινή χρονιά με την «Ένωση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

«Νιώθω ευγνώμων, πρώτα στο Θεό που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα, έπειτα στον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ΑΕΚ. Κυρίως στους  ποδοσφαιριστές. Στέλνω και μια τεράστια αγκαλιά σε όλον τον κόσμο που μας στήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων στη ζωή. Μέσω ενός αθλήματος δίνουμε χαρά σε πολύ κόσμο. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις οικογένειες που μας στηρίζουν σε Αργεντινή και Μεξικό. Νιώθω ευγνώμων για αυτές τις στιγμές.

Πίσω από αυτό κρύβεται πολλή δουλειά και πολλή αγάπη. Πιστεύουμε στη δουλειά. Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών το κατάλαβε αυτό και το ερμήνευσε όπως έπρεπε. Κάναμε την ομάδα να είναι πολύ ανταγωνιστική και στο τέλος καταφέραμε να κάνουμε το καλύτερο. Δουλεύω αυτό το ποδόσφαιρο και πραγματικά απολαμβάνω αυτή τη στιγμή, είναι μοναδική.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0