Football Talk

Serie A: Η Νάπολι έμεινε... στον τίτλο - Άνετα η Φιορεντίνα την Ουντινέζε (video)

Serie A: Η Νάπολι έμεινε... στον τίτλο - Άνετα η Φιορεντίνα την Ουντινέζε (video)

Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A, η Νάπολι γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Μόντσα χωρίς όμως να ανησυχεί καθώς είναι πλέον και επίσημα η πρωταθλήτρια Ιταλίας. Στη Φλωρεντία, η Ουντινέζε δεν κατάφερε να μείνει όρθια απέναντι στους «Βιόλα» που με πρωταγωνιστές τους Γκαστροβίλι και Μποναβεντούρα πήραν τη νίκη που «έσπασε» την κακοτυχία των προηγούμενων παιχνιδιών.     

Μόντσα – Νάπολι

Στο 41΄, οι πρωταθλητές είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι ύστερα από φάουλ του Μικέλε Ντι Γκρεγόριο στον Ανγκουίζα, ωστόσο μετά από τσεκάρισμα της επίμαχης φάσης στο VAR, ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν θεώρησε πως υπήρξε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο ματς.

Στο 19 λεπτό, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντάνι Μότα να παίρνει την μπάλα μετά από πάσα-ακριβείας του Ματέο Πεσίνα και στη συνέχει με ένα χαμηλό σουτ νίκησε τον αντίπαλό τερματοφύλακα για το 1-0.

Το σύνολο του Παλαντίνο διπλασίασε τα τέρματά του στο 53ο λεπτό, με τον Αντρέα Πετάνια να εξαπολύει ένα σουτ έξω από την περιοχή με τον Κολίνι να μην μπορεί να επέμβει και να γράφεται το τελικό 2-0 υπέρ της  Μόντσα.

 

Φιορεντίνα – Ουντινέζε  

Από πολύ νωρίς (7΄) ο Γκαστροβίλι έθεσε τους «Βιόλα» σε θέση οδηγού σουτάροντας στην αριστερή γωνία της αντίπαλης εστίας για το 1-0. Το γκολ εξετάστηκε από τον διαιτητή στο VAR καθώς υπήρχαν διαμαρτυρίες για οφσάιντ, ωστόσο το γκολ μετρούσε κανονικά και το ματς συνεχίστηκε.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμά τους και μία ανάσα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Μποναβεντούρα έκανε το 2-0 μετά από ένα έξοχο σουτ το οποίο δεν κατάφερε να μπλοκάρει ο Σιλβέστρι.

Λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο σκόρερ του τελευταίου γκολ είδε την κόκκινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά ενώ αντίστοιχα και ο Μπεκάο από την πλευρά της Ουντινέζε αποβλήθηκε.

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0