Football Talk

Για 3η συνεχόμενη σεζόν, Κυπελλούχος Αγγλίας στις γυναίκες η Τσέλσι!

Για 3η συνεχόμενη σεζόν, Κυπελλούχος Αγγλίας στις γυναίκες η Τσέλσι!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ήταν άκρως ανταγωνιστική απέναντι στην Τσέλσι, όμως η γυναικεία ομάδα των Λονδρέζων ήταν η νικήτρια ομάδα του τελικού του FA Cup, για 3η συνεχόμενη σεζόν. Το γκολ της Σαμ Κερ ήταν αρκετό για το τελικό 1-0, στην απίθανη ατμόσφαιρα του Wembley, που ήταν sold out.

Εκπληκτική ατμόσφαιρα, sold – out για πρώτη φορά ο τελικός Κυπέλλου Αγγλίας στις γυναίκες και μεγάλη νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάρη στο πολύ όμορφο γκολ της Σαμ Κερ, που βρήκε δίχτυα και πάλι.

Επρόκειτο για ένα πλήρως ισορροπημένο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, αλλά οι «μπλε» του Λονδίνου απέδειξαν πως η εμπειρία σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, συνηθίζει να κάνει την διαφορά.

Ήταν ο 7ος τελικός που συμμετείχαν από το 2011 και έπειτα, είχαν επικρατήσει σε τέσσερις περιπτώσεις και πλέον, οι κατακτήσεις αυξήθηκαν, με την Κερ να σκοράρει για 3ο παιχνίδι στα τέσσερα τελευταία.

Με το ματς στο 0-0, πήρε τη μπάλα από την Χάρνετ στο 68ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σηματοδοτώντας τον 3ο συνεχόμενο νικηφόρο τελικό της ομάδας της στο Wembley!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0