Football Talk

Νταμπράουσκας: «Αισθάνομαι ο πιο περήφανος προπονητής του κόσμου»

Νταμπράουσκας: «Αισθάνομαι ο πιο περήφανος προπονητής του κόσμου»
Αποθέωσε τους παίκτες του, αλλά και τους συνεργάτες του ο Νταμπράουσκας.
Διαβάστε όσα είπε:

«Η σεζόν τελείωσε και μόνο όσοι είμαστε εδώ μέσα ξέρουμε τι ζήσαμε. Όταν επιστρέφαμε σπίτι μας μετά από τις ήττες, από παιχνίδια στα οποία είχαμε παίξει καλύτερα και δεν νικήσαμε ή μας ακυρώθηκε γκολ ή σκόραρε ο αντίπαλος. Σε τέτοιες στιγμές επιστρέφεις στο σπίτι σου και σκέφτεσαι: "Δεν θα βγούμε ποτέ από αυτή την κατάσταση". Κάποιοι από εσάς ήσασταν στην αρχική ενδεκάδα περισσότερες φορές κι άλλοι όχι, κάποιοι παίξατε περισσότερο, άλλοι μερικά λεπτά ή μόνο σ' έναν αγώμα, όμως είστε όλοι πραγματικά απίστευτοι.

Δεν ξέρετε πόσα πολλά δώσατε σε εμάς, στο προπονητικό τιμ, γιατί το κάνατε εύκολο για μας. Απλά δημιουργήσαμε το πλάνο, σας λέγαμε μερικά πράγματα και προχωρούσατε, γιατί πραγματικά νοιαζόσασταν.

Η δύσκολη κατάσταση που περάσαμε στην αρχή, όταν είχαμε αρνητικά αποτελέσματα, με την κριτική από τους φιλάθλους, τα ΜΜΕ, ξέρουμε ότι δεν ήταν δίκαιη.

Όμως εσείς δεχθήκατε την πρόκληση και καθημερινά αποδεικνύεται ότι έκαναν λάθος. Εμείς, τα μέλη του staff, που μιλούσαμε και συζητούσαμε, γνωρίζαμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτό. Αυτό το δείξατε ακόμα και σήμερα (στο Αγρίνιο). Νικήσαμε, αλλά ήμασταν η καλύτερη ομάδα; Προφανώς όχι.

Όμως πλέον αξίζουμε αυτή την τύχη, τώρα έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Τώρα ακόμα κι όταν δεν έχει σημασία αγωνιζόμαστε πραγματικά. Αυτό που θέλω είναι να σας ευχαριστήσω γι' αυτή τη σεζόν. Πιστεύω πραγματικά ότι είχα μία φανταστική ομάδα. Όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές, αλλά κι ως άνθρωποι και χαρακτήρες. Πιστεύω ότι όλοι σας είστε νικητές, γιατί κερδίζατε κάθε μέρα ενάντια στον εαυτό σας.


Το πρώτο που πρέπει να κάνετε όταν επιστρέψετε στα σπίτια σας είναι να αγκαλιάσετε τις οικογένειές σας, τους αγαπημένους σας και να τους δώσετε φιλί από μας. Ξέρω ότι αυτή την πρόκληση την έζησαν κι αυτοί μαζί σας, Οι σύζυγοι, οι σύντροφοι, οι γονείς, τα αδέρφια, τα παιδιά σας υπέφεραν μαζί σας.

Πιθανόν να γυρίσατε σπίτι μετά από μία ήττα και να μην θέλατε να παίξετε με τα παιδιά σας χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, απλώς και μόνο γιατί ζείτε για την ομάδα.

Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω τα μέλη του ιατρικού επιτελείου και τους προπονητές, οι οποίοι καθημερινά ήταν και πίσω και σάς στήριζαν.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να σας χειροκροτήσω. Αισθάνομαι ο πιο περήφανος προπονητής στον κόσμο, έχοντας δουλέψει με μία τέτοια ομάδα. Σας ευχαριστώ».


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0