Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 1-0: Πήρε τρίποντο και κέρδισε… ξεκούραση, ενόψει Μάντσεστερ Σίτι! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 1-0: Πήρε τρίποντο και κέρδισε… ξεκούραση, ενόψει Μάντσεστερ Σίτι! (video)

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως συνέχισε την παράδοση και πήρε το τρίποντο απέναντι στη Χετάφε.

Η Ρεάλ δεν χρειάστηκε τους βασικούς για να κάμψει για ακόμα μια σεζόν την αντίσταση της Χετάφε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και πλέον ετοιμάζεται για τον ημιτελικό Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

 

Είχε αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, αλλά ήταν προφανές πως η αντίπαλός της δεν μπορούσε να της δημιουργήσει πρόβλημα, διατηρώντας την παράδοση που την θέλει να μην σκοράρει εκτός έδρας απέναντι στη «Βασίλισσα» σε έξι σερί αναμετρήσεις και να μην κερδίζει στο εν λόγω γήπεδο από το 2008.

Όσον αφορά το νικητήριο γκολ, αυτό ήρθε από τον Μάρκος Ασένσιο. Σκόραρε με όμορφο τρόπο στο 70ο λεπτό και έστειλε τη Ρεάλ στην 2η θέση, και πάλι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Λούκας Βάθκεθ, Έντερ Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί (46’ Κρόος) – Καμαβινγκά (84' λ. τρ. Οδριοθόλα), Τσουαμενί, Θεμπάγιος (61’ Μαριάνο) – Βαλβέρδε (61’ Μόντριτς), Ασένσιο, Αζάρ (61’ Βινίσιους Ζούνιορ).

Χετάφε (Πέπε Μπορδαλάς): Νταβίντ Σόρια – Ιγκλέσιας, Τζενέ, Αλντερέτε, Μίτροβιτς, Γκαστόν Άλβαρες (84' Αμαβί) – Πόρτου (65’ Μουνίρ Ελ Χανταντί), Μακσίμοβιτς, Αλενιά (74’ Σεοάνε) – Μάτα (65’ Ανχιλέρι), Μπόρχα Μαγιοράλ (65’ Αλγκόμπια).

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0