Football Talk

Ίντερ – Σασουόλο 4-2: Με καθοριστικό Λουκάκου άφησαν πίσω τη Μίλαν οι «νερατζούρι» (video)

Ίντερ – Σασουόλο 4-2: Με καθοριστικό Λουκάκου άφησαν πίσω τη Μίλαν οι «νερατζούρι» (video)

Τα πράγματα λειτούργησαν όπως πρέπει για την Ίντερ που επικράτησε της Σασουόλο με 4-2 και απομακρύνθηκε από τη Μίλαν αφήνοντάς την στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Η Ίντερ που προέρχεται από τη νίκη επί της Μίλαν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και βρίσκεται σε πολύ φορμαρισμένη κατάσταση υποδέχτηκε το Σαν Σίρο την Σασουόλο για την 35η στροφή της Serie A.

Η έναρξη του αγώνα ήταν λίγο παράδοξη με τον Λοριέντε να βρίσκει δίχτυα στο 11ο λεπτό πληγώνοντας την οικοδέσποινα με το γκολ να ακυρώνεται στην συνέχεια για οφσάιντ νωρίτερα στην φάση.

Ούτε τέσσερα λεπτά δεν πρόλαβαν να περάσουν και η Ίντερ ήταν αυτή που σκόραρε μέσω του Κορέα με το γκολ να ακυρώνεται ξανά.

Οι «νερατζούρι» πήραν εν τέλει το προβάδισμα στο ματς λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με…δωράκι από τον Λουκάκου.

Ο Ρομέλου Λουκάκου στο 41’ μετά από εκπληκτική πάσα που δέχεται βρίσκει τον χώρο να κάνει ένα φοβερό σουτ από μεγάλη απόσταση στην δεξιά γωνία αφήνοντας τους πάντες άναυδους για το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με άτυχη στιγμή για τους φιλοξενούμενους αφού με αυτογκόλ του Τρεσόλντι η Ίντερ διπλασίασε τα τέρματά της (2-0) στο 55ο λεπτό.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ «εξαπέλυσε» ένα μακρινό σουτ που κόντραρε κάπου αλλάζοντας πορεία για να βρεθεί στην εστία του τερματοφύλακα της Σασουόλο γράφοντας το 3-0.

Όλα φαίνονταν να έχουν κριθεί όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 63 μείωσαν με τον Ματέους Ενρίκε να σπρώχνει τη μπάλα στην εστία του Χαντάνοβιτς μετά από σέντρα του Μπεράρντι για το 3-1.

Με τον Ροτζέριο να «μοιράζει» και τον Φρατέσι να «σερβίρει» η Σασουόλο μείωσε στο ένα γκολ τη διαφορά (3-2) στο 77ο λεπτό. Πάνω που οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα μήπως και φτάσουν στην ισοφάριση ήρθε ξανά ο… εκτελεστής των «νερατζούρι», Ρομέλου Λουκάκου, για να κάνει το 4-2 στο 89’ με τον τερματοφύλακα να αδυνατεί να αντιδράσει.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Μπελανόβα, Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Λουκάκου, Κορέα

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τολιάν, Έρλιτς, Ρουάν, Ροζέριο, Φρατέζι, Λοπέζ, Ενρίκε, Μπεράρντι, Ντεφρέλ, Λοριεντέ

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0