Football Talk

Η τελική βαθμολογία των Play Out: Λεβαδειακός και Ιωνικός στη SL2, επέστρεψε ο Πανσερραϊκός!

Η τελική βαθμολογία των Play Out: Λεβαδειακός και Ιωνικός στη SL2, επέστρεψε ο Πανσερραϊκός!

Τέλος στην διαδικασία των Play Out. Υποβιβάστηκε ο Ιωνικός, μετά το τελικό 2-2 με τη Λαμία, σώθηκαν οι Φθειωτείς, παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Νικαιώτες και Λεβαδειακός συνεχίζουν στην Super League 2, με τον Πανσερραϊκό να επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε πώς διαμορφώνεται η τελική βαθμολογία των playouts της Stoiximan Super League μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής!

Μπορεί ο Ιωνικός να πήρε ισχυρό προβάδισμα απέναντι στη Λαμία, στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης στη Νίκαια, όμως η φιλοξενούμενη κατέθεσε ψυχή και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία που την κρατά στη Super League.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, το Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα είχε έξι γκολ και ολοκληρώθηκε στο 3-3, ενώ ισόπαλο ήρθε και το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο, 1-1, με τε κάθε ομάδα να έχει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Νωρίτερα, ο ΟΦΗ έφυγε με το «διπλό» από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (0-2) και τερμάτισε πρώτος στο μίνι πρωτάθλημα, όντας τρεις βαθμούς πάνω από τους Περιστεριώτες.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής των Play Out:

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 0-2

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-1

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3

Ιωνικός-Λαμία 2-2

Η τελική βαθμολογία των Play Out:
dddddddddddddd_215906.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0