Football Talk

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: «Ματσάρα» στο φινάλε, με πρωταγωνιστή τον Κόντε!

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: «Ματσάρα» στο φινάλε, με πρωταγωνιστή τον Κόντε!
Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα, απαλλαγμένοι από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρέδωσαν μία ποδοσφαιρική παράσταση (13/05, 3-3), με έξι γκολ!
Χωρίς το βαθμολογικό άγχος, αφού ο Λεβαδειακός είχε υποβιβαστεί και ο ΠΑΣ Γιάννινα σωθεί, οι δύο ομάδες έδωσαν παράσταση στην έδρα του πρώτου, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των Play Out της Stoiximan Super League. Ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 (13/05) σε ένα ματς γεμάτο ανατροπές, εναλλαγές συναισθημάτων και... γκολ!
 
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κόντε, που ξαναβρήκε δίχτυα μετά από 600 ημέρες και συγκίνησε!
 
1ο ημίχρονο 

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό, αλλά ο Κόντε δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, προ κενής εστίας. 

Ο Λεβαδειακός απάντησε στο 26', όταν ο Λούα Λούα είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι του Αθανασίου. Όπως φάνηκε, ήταν απλώς η προειδοποιητική βολή.

Δύο λεπτά αργότερα (28'), ο Γιαννιώτας βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και με ψύχραιμο τελείωμα, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε και ισοφάρισε άμεσα με τον Κόντε, που βρήκε δίχτυα στο 34', επιστρέφοντας στα γκολ μετά από 600 ημέρες και δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (38'), μάλιστα, από εκτελεστής έγινε δημιουργός, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Ροσέρο, που το αξιοποίησε για το 2-1 υπέρ των Ηπειρωτών.

Δεν έμελλε να είναι αυτό, όμως, το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού στις καθυστερήσεις, ο Τσάπρας επανέφερε την ισορροπία, μέσω ενός σουτ που βρήκε και στο δοκάρι του Αθανασίου.
 

2ο ημίχρονο

Τα λεπτά κυλούσαν ήρεμα σχετικά στο δεύτερο μέρος. Ο Βρακάς, όμως, αφού απείλησε στο 67' και το 75', έβαλε φωτιά στο ματς σκοράροντας εν τέλει στο 77'. 

Η χαρά των γηπεδούχων, πάντως, δεν κράτησε για πολύ, αφού τρία λεπτά μετά (80'), ο Παμλίδης έκανε το 3-3 με κεφαλιά, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ μιας βαθμολογικά αδιάφορης, αλλά πλούσιας σε θέαμα, αναμέτρησης.

 
Ο MVP

Ο Κόντε, που έδειξε πως παρά τους δύο σοβαρούς του τραυματισμούς, παραμένει πολύ ποιοτικός παίκτης και βρήκε δίχτυα, συμπληρώνοντας την εμφάνισή του με μια ασίστ.

 
Η φάση του αγώνα 

Οι πανηγυρισμοί στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το γκολ του Κόντε. Δείχνουν πόσο πολύ ήθελαν αυτό το γκολ όλοι στον σύλλογο, για έναν παίκτη που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ.

 
Οι συνθέσεις του αγώνα: 

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας (86' Ντεντάκης), Νίκας (15' Δούμτσιος), Μεχία, Γιαννιώτας (86' Τόρο), Λιάγκας, Λούα Λούα (63' Βρακάς), Συμελίδης, Παζ.
 
ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Αλ. Λώλης (73' Λεό), Κόντε (73' Κύρκος), Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Ριένστρα (57' Καραχάλιος), Ράντου, Μπορταγκαράι (90' Παντελάκης), Τζίνο.
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0