Football Talk

Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ 5-2: Μία ανάσα από την Μπάγερν, με «κρεσέντο» μισής... ώρας!

Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ 5-2: Μία ανάσα από την Μπάγερν, με «κρεσέντο» μισής... ώρας!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ «καθάρισε» το ματς κόντρα στη Γκλάντμπαχ (13/05, 5-2) σε μόλις 32' και παρέμεινε στο -1 από την Μπάγερν Μονάχου.

Ούτε ένα ημίχρονο δεν χρειάστηκε η Μπορούσια Ντόρτμουντ για να «σφραγίσει» το τρίποντο κόντρα στη Γκλάντμπαχ (13/05, 5-2), στη μεταξύ τους αναμέτρηση, για την 32η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι Βεστφαλοί βρήκαν τέσσερις φορές δίχτυα στην έδρα τους μέχρι το 32ο λεπτό και παρέμειναν στο -1 από την πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα, Μπάγερν Μονάχου.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Μάλεν και τον Αλέ, με τον πρώτο να σκοράρει μία φορά και να μοιράζει δύο ασίστ, και τον δεύτερο να βάζει δύο γκολ μέσα σε 12 λεπτά (20', 32').

Ο Μάλεν έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους μόλις στο 5ο λεπτό και στο 18ο, ο Μπέλιγχαμ διπλασίασε το προβάδισμά τους, μέσω εύστοχης εκτέλεσης πέναλτι.

Ο Ολλανδός φορ, από εκτελεστής, έγινε δημιουργός, για χάρη του Αλέ, τόσο στο 20', όσο και στο 32'. Κάπως έτσι, το ματς τελείωσε από πολύ νωρίς και οι φιλοξενούμενοι, απλώς κατάφεραν να μειώσουν σε 4-2, με το πέναλτι του Μπενσεμπαΐνι στο 75' και το γκολ του Στιντλ στο 85'.

Εν τέλει, ο Ρέινα διαμόρφωσε το 5-2 ως τελικό σκορ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+5').


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Κόμπελ, Βολφ, Σούλε, Χούμελς (59' Οζκάν), Ριέρσον (59' Γκερέιρο), Μπέλιγχαμ, Τσαν, Μπραντ (68' Ρόις), Μάλεν (69' Ρέινα), Αντεγέμι, Αλέ (79' Μουκοκό).

Γκλάντμπαχ (Ντάνιελ Φάρκε): Ολσχόβσκι, Λάινερ, Φρίντριχ, Ελβέντι (82' Γιάντσκε), Μπενσεμπαΐνι, Βάιγκλ, Κονέ (75' Νετς), Χόφμαν, Νοϊεχάους (68' Κράμερ), Βολφ (46' Ιτακούρα), Ενγκουμού (75' Στιντλ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0