Football Talk

Αναστασίου: «Δεν είχαμε καλή νοοτροπία στο play out»

Αναστασίου: «Δεν είχαμε καλή νοοτροπία στο play out»
Τον απολογισμό της σεζόν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ έκανε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου.
Η αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς έπεσε για τον Παναιτωλικό με ήττα και ο Γιάννης Αναστασίου, αφού έκανε ένα πρώτο σχόλιο για τον αγώνα με τους Κρητικούς, στάθηκε τον απολογισμό αυτής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV:

«Όταν δεν βάζεις γκολ, όταν είσαι καλύτερος και έχεις τις ευκαιρίες να σκοράρεις το ποδόσφαιρο θα σε τιμωρήσει. Εμείς πληρώνουμε την ατυχία που έχουμε στα play-outs. Και στις καλές και στις κακές μας στιγμές η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Προσπαθήσαμε απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε και αυτή καλό ποδόσφαιρο. Αξίζαμε κάτι καλύτερο αλλά είναι απόρροια του ότι υποφέραμε στα play-outs να τελειώσουμε τις φάσεις. Με μία εύκολη επίθεση ο αντίπαλος μας έβαζε γκολ», σχολίασε αρχικώς ο έμπειρος τεχνικός του Παναιτωλικού.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο τι κρατάει από τη σεζόν, συμπληρώνοντας: «Κρατάμε την εικόνα της κανονικής διάρκσιας. Τα play-outs ήταν διαφορετική διοργάνωση. Ήταν ένα καλό μάθημα που αφορά τη νοοτροπία μας. Εμείς δείξαμε ότι υστερούμε σε πολλά κομμάτια, που ήταν ένα μάθημα σε πολλά σημεία. Δείξαμε πως στη διαδικασία των play-outs η νοοτροπία μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0