Football Talk

Φτάσαμε τα… 660' και συνεχίζουμε: Έχει ξεχάσει ο Παναιτωλικός πότε σκόραρε σε πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο!

Φτάσαμε τα… 660' και συνεχίζουμε: Έχει ξεχάσει ο Παναιτωλικός πότε σκόραρε σε πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο!

Τρομερό στατιστικό προέκυψε μετά τη νέα ισοπαλία του Παναιτωλικού σε εντός έδρας παιχνίδι στο πρώτο μέρος, καθώς οι Αγρινιώτες δεν σκόραραν για ακόμη ένα ματς, συμπληρώνοντας 660 λεπτά «αφλογιστίας».

Μπορεί ο Παναιτωλικός να κατάφερε να εξασφαλίσει από πολύ νωρίς την παραμονή του στην Super League, δίχως επί της ουσίας να κινδυνεύει στην διαδικασία των Play Off, όμως η επίδοσή του στα εντός έδρας παιχνίδια του δεν είναι ανάλογη με την εικόνα της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Μία ματιά άλλωστε στα πρόσφατα, εντός έδρας αποτελέσματά του το αποδεικνύουν, με τον Παναιτωλικό να συμπληρώνει αισίως 660 αγωνιστικά λεπτά, στα οποία δεν έχει βρει γκολ σε πρώτο μέρος, κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Ο λόγος για 15 αναμετρήσεις. Για 15 πρώτα ημίχρονα, στα οποία η ομάδα του Αγρινίου δεν κατόρθωσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, εκμεταλλευόμενη την «ορμή» που της δίνει η έδρα της στο πρώτο 45άλεπτο.

Στο διάστημα αυτό, έχει καταγράψει μόλις δύο νίκες. Αυτές απέναντι σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό, δίχως να δεχθεί γκολ. Μένει να δούμε αν η «λευκή» ισοπαλία του πρώτου μέρους με τον ΟΦΗ, «τριτώσει» τουλάχιστον το καλό…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0