Football Talk

Ολυμπιακός: Ανανεώνει για δύο χρόνια ο Μπακαμπού

Ολυμπιακός: Ανανεώνει για δύο χρόνια ο Μπακαμπού
Έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό είναι ο Σεντρίκ Μπακαμπού με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ένας από τους παίκτες που μετακόμισαν στον Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι και κατάφεραν να ξεχωρίσουν είναι χωρίς αμφιβολία ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Σε μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από αστάθεια στον Ολυμπιακό, ο Κονγκοολέζος επιθετικός έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μια από τις παραγωγικές σεζόν της καριέρας του, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 18 τέρματα. Μια επίδοση που θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερη αν είχε δηλωθεί στην ευρωπαική λίστα. 

Οι εμφανίσεις του, ειδικά μετά το πρώτο διάστημα προσαρμογής, άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους άπαντες στον Ολυμπιακό και εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο ίδιος ο Μπακαμπού αισθάνεται σαν το σπίτι του τον Ρέντη, έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα της ομάδας και οι Πειραιώτες καλύπτουν τις φιλοδοξίες του. Παράλληλα, η οικογένεια του είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την ζωή στην Αθήνα. Φυσικά μετά την σεζόν που έκανε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, κυρίως από Ιταλία και Ισπανία, ωστόσο οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν φροντίσει από καιρό να έχουν τον πρώτο λόγο στο μέλλον του 32χρονου στράικερ.

Οι επαφές των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει τόσο που ουσιαστικά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, με τον Σεντρίκ Μπακαμπού να μένει για δύο ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό με απολαβές που θα ξεπερνούν το 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως. Οι εξελίξεις προσδιορίζονται για μετά το τελευταίο ματς της σεζόν, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους “ερυθρόλευκους” να κλείνουν επιτυχώς μια βασική εκκρεμότητα του ρόστερ. 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0