Football Talk

Λάτσιο – Λέτσε 2-2: Το… έσωσε στο φινάλε και πήρε πολύτιμο βαθμό! (video)

Λάτσιο – Λέτσε 2-2: Το… έσωσε στο φινάλε και πήρε πολύτιμο βαθμό! (video)

Μπορεί να έμοιαζε… υποχρεωμένη να πάρει την αναμέτρηση με τη Λέτσε, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι απαραίτητα καταστροφικό για τη Λάτσιο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που διαμόρφωσε στο φινάλε το 2-2. Μένει 3η και στο +4 από την 5η θέση, με έναν βαθμό που ενδέχεται να αποδειχθεί σημαντικός στο φινάλε.

Σε ένα καταπληκτικό ματς στο «Ολύμπικο», η Λάτσιο δέχθηκε ανατροπή από την Λέτσε αλλά στις καθυστερήσεις πήρε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στο φινάλε (2-2).

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Οι «αετοί» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να διαγράψουν την άσχημη εικόνα των προηγούμενων αγώνων τους στο πρωτάθλημα (τρεις ήττες σε τέσσερα ματς) και στο 34ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ιμόμπιλε, 11 λεπτά μετά το χαμένο πέναλτι του Στρεφέτσα.


Ωστόσο, η ανατροπή που δέχθηκαν έλαβε χώρα σε μόλις τέσσερα αγωνιστικά λεπτά. Ο Ουντέν έφερε «τούμπα» τη συνάντηση με δύο γκολ στο 45+2’ του πρώτου μέρους και στο 51’ και όλα έδειχναν πως οδεύουμε στο πρώτο «διπλό» της Λέτσε στην έδρα της Λάτσιο μετά από 12 χρόνια.


Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν την πολυπόθητη απάντηση στο φινάλε. Ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς ισοφάρισε και παρά το γεγονός πως δεν κερδίζουν για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση, μένουν στην 4η θέση της βαθμολογίας και διατηρούν την έξοδο στο Champions League στα… πόδια τους, έχοντας να παίξουν με Ουντινέζε, Κρεμονέζε και Έμπολι στις εναπομείναντες αναμετρήσεις.


Λάτσιο
: Προβεντέλ, Λάτσαρι, Καζάλε, Ρομανιόλι, Χισάι (58' Πελεγκρίνι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Αντόνιο (73' Μπάσιτς), Αλμπέρτο (58' Πέδρο), Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι

Λέτσε: Φαλκόνε, Ζαντρέ (77' Ρομανιόλι), Μπασκιρότο, Ουμτιτί, Γκάλο, Μπλεν, Χιούλμαντ, Ουντέν (77' Χέλγκασον), Στρεφέτσα (77' Γκονσάλες), Κολόμπο (68' Σεσάι), Μπαντά (77' Ντι Φραντσέσκο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0