Football Talk

Κολωνία – Χέρτα 5-2: Ήττα – καταδίκη για τους πρωτευουσιάνους!

Κολωνία – Χέρτα 5-2: Ήττα – καταδίκη για τους πρωτευουσιάνους!

Πολύ κακή εμφάνιση και ήττα με 5-2 για τη Χέρτα από την Κολωνία, με τους πρωτευουσιάνους να μένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και να βρίσκονται κοντά στον υποβιβασμό τους στην 2η τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Χέρτα απέναντι στην Κολωνία, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga, με τους πρωτευουσιάνους να  αποδεικνύονται μαχητικοί μόλις για ένα ημίχρονο, αλλά αυτό να μην είναι αρκετό για να αποφύγουν την τέταρτη ήττα τους στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό από τον Σέλκε, ισοφάρισαν 10 λεπτά μετά με τον Τουσάρ, ανέτρεψαν την κατάσταση με τον Γιόβετιτς, πριν καν συμπληρώσουμε το πρώτο 35άλεπτο, αλλά εν συνεχεία κατέρρευσαν ανεξήγητα.

Οι γηπεδούχοι προέβησαν σε ανατροπή στην… ανατροπή πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, με τον Χούμπερς και τον Σκίρι να «υπογράφουν» την 3η φορά στα πέντε τελευταία ματς που η Χέρτα δέχεται 3+ γκολ σε ένα ενενηντάλεπτο.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Χούμπερς και Χουσέινμπασιτς, με τη Χέρτα να μένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό, με δύο ματς απέναντι σε Μπόχουμ και Βόλφσμπουργκ να εκκρεμούν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0