Football Talk

Τσούμπερ: «Μοναδικό αυτό που ζούμε, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη!»

Τσούμπερ: «Μοναδικό αυτό που ζούμε, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη!»

Σε δηλώσεις του στην Cosmote TV ενόψει του παιχνιδιού με τον Βόλο, ο Στίβεν Τσούμπερ στάθηκε στα όσα έχει ζήσει αυτός και οι συμπαίκτες του αυτή τη σεζόν, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στίβεν Τσούμπερ:

Για την προετοιμασία της ομάδας για ένα παιχνίδι που ο κόσμος ετοιμάζεται για φιέστα

«Κατ΄ αρχάς, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Θα πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να γίνουμε πρωταθλητές. Ξέρω, ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι γι’ αυτό το ματς. Αλλά πρώτα θα πρέπει να το κερδίσουμε».

Το μήνυμά του στον κόσμο για την Κυριακή:

«Κατ’ αρχάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας, από όλη την ομάδα, από όλο το τεχνικό επιτελείο. Γι’ αυτή τη μεγάλη υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Δεν είναι μόνο στα Playoffs, μας έδωσαν πολλή δύναμη και κατά τη διάρκεια σκληρών περιόδων της σεζόν. Αλλά, επίσης, θα ήθελα να παρακαλέσω όλους, ότι ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα να μείνουν ψύχραιμοι. Να μην μπουν στον αγωνιστικό χώρο, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για εμάς, για όλη την ομάδα, προκειμένου να έχουμε μια όμορφη γιορτή».

Για το πώς βίωσε όλο αυτό που ακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας μετά το παιχνίδι με τον Άρη:

«Νομίζω ότι είναι κάτι μοναδικό αυτό που ζούμε τώρα. Όχι μόνο εμείς, οι οπαδοί, όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας. Πέρασε κάτι σε όλη την «οικογένεια» της ΑΕΚ αυτή τη σεζόν. Και για όλο αυτό που έκαναν οι οπαδοί όχι μόνο στο αεροδρόμιο, αλλά όλη τη μέρα, τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όχι μόνο γι’ αυτή την όμορφη περίοδο, γιατί ήμουν και πέρυσι εδώ που δεν τα είχαμε πάει καλά. Αλλά έμειναν εδώ, προσπάθησαν να μας υποστηρίξουν, οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Για το αν είναι ο παίκτης των μεγάλων γκολ, με δεδομένο ότι σκόραρε και απέναντι στον Άρη:

«Τι να πω; Πληρώνομαι για να κάνω πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, είναι φυσιολογικό. Είμαι χαρούμενος που βοηθώ την ομάδα με τις ικανότητές μου. Απλώς, επαναλαμβάνω αυτό που έλεγα και πριν και μετά τον τραυματισμό μου. Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω στη σκληρή δουλειά γιατί πάντα σε αποζημιώνει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0