Football Talk

«Λαμπερή» κίνηση της Μπράιτον με τον Νταχούντ της Ντόρτμουντ!

«Λαμπερή» κίνηση της Μπράιτον με τον Νταχούντ της Ντόρτμουντ!

Τρομερή μεταγραφή από τη Μπράιτον, η οποία μετά τη συμφωνία της με τον Ζοάο Πέδρο και τον Τζέιμς Μίλνερ, τα έχει βρει σε όλα με τον Νταχούντ της Ντόρτμουντ!

Μία ακόμη απόδειξη πως η Μπράιτον κινείται μεθοδικά και στοχευμένα, δίχως να προβαίνει σε υπερβάσεις, οικονομικές και μη, αποτελεί η συμφωνία της με τον Μαχμούντ Νταχούντ, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή ανήκει στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και όπως φαίνεται, ο ποδοσφαιριστής, που ήθελε σαν… τρελός να πάρει μεταγραφή στην Premier League, θα αποχωρήσει από τη Γερμανία ως ελεύθερος.

Εν συνεχεία, θα υπογράψει συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας και θα ανακοινωθεί από το σύνολο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, που «κλείνει» την 3η του καλοκαιρινή μεταγραφή, μετά τους Τζέιμς Μίλνερ και Ζοάο Πέδρο.

 

Ο Νταχούντ βρίσκεται στη Γερμανία από το 2011, δεν έχει παίξει σε ομάδα που εδρεύει εκτός της χώρας του, έχει αγωνιστεί μόνο σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ και μετρά συνολικά 231 συμμετοχές στη Bundesliga.

Στο ¼ αυτών έχει συμμετοχή σε γκολ, ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει Κύπελλο Γερμανίας με τους Βεστφαλούς και Σούπερ Καπ με την ίδια ομάδα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0