Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Παίζουμε Κυριακή γιατί έχει… Eurovision»! (video)

Γκουαρδιόλα: «Παίζουμε Κυριακή γιατί έχει… Eurovision»! (video)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχασε την ευκαιρία να ειρωνευτεί για το γεγονός πως η Σίτι παίζει Κυριακή πρωτάθλημα και Τρίτη επαναληπτικό ημιτελικό Champions League, λέγοντας πως η αναμέτρηση με την Έβερτον δεν γινόταν ν’ αλλάξει μέρα λόγω… Eurovision

Ο Καταλανός τεχνικός έχει κουραστεί πια να σχολιάζει τα ίδια και τα ίδια για το βαρύ πρόγραμμα και τις μέρες που δεν φτάνουν για να πάρουν ανάσα οι ποδοσφαιριστές και να προετοιμαστούν για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η Σίτι την προσεχή Τρίτη κοντράρεται με την Ρεάλ για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και παίζει ματς πρωταθλήματος με την Έβερτον στο Μέρσεϊσαϊντ, την Κυριακή!

Σχολιάζοντας το γεγονός, ανέφερε: «Δεν το καταλαβαίνω, αλλά δεν θέλω και να έρθω σε κάποια κόντρα… Σταμάτησα να παλεύω για το πρόγραμμα… Έτσι είναι τώρα. Δεν θεωρώ ότι θέλουν να μας βάλουν δύσκολα και να υψώσουν εμπόδια. Το θέμα είναι η πληθώρα των αγώνων… Το Σάββατο είναι η Eurovision στο Λίβερπουλ και μάλλον υπάρχουν πιο σοβαρά γεγονότα για να βρίσκεται εκεί η Αστυνομία…».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0