Football Talk

«Τι βγάζει ο Ράμσντεϊλ»; Αυτός που κόστισε στην Άρσεναλ… 24 εκατομμύρια! (vid)

«Τι βγάζει ο Ράμσντεϊλ»; Αυτός που κόστισε στην Άρσεναλ… 24 εκατομμύρια! (vid)

Απόκρουση του μήνα στην Premier League δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή του Άαρον Ράμσντεϊλ στο «Άνφιλντ». Σταμάτησε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο «Γ» και διέψευσε όσους θεωρούν πως τα χρήματα αποτελούν… καθρέφτη για την αξία κάθε ποδοσφαιριστή!

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ αγωνιζόταν στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σε μία ομάδα που έπεσε με χαρακτηριστική ευκολία πριν από μία διετία από την Premier League, διαθέτοντας μάλιστα και τη 4η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, με 63 γκολ παθητικό και -43 στη διαφορά τερμάτων.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο Άγγλος γκολκίπερ ήταν κακός. Ενδέχεται να σημαίνει πως οι… γύρω του δεν ήταν άξιοι των προσδοκιών, εκθέτοντας και εκείνον. Αυτό τουλάχιστον υιοθέτησε η Άρσεναλ, η οποία αποφάσισε να δώσει 24 εκατομμύρια σε μία ομάδα… Championship για να τον κάνει δικό της.

Ο Ράμσντεϊλ αφίχθη στο Λονδίνο, πήρε τη θέση του Μπερντ Λένο στην βασική ενδεκάδα, πραγματοποιεί μία εκπληκτική σεζόν φέτος με 13 clean sheet συνολικά και αισίως, για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, πήρε το βραβείο της καλύτερης απόκρουσης.

Ποια είναι αυτή; Όλοι τη θυμάστε. Στα τελευταία λεπτά στο «Άνφιλντ», με το σκορ στο 2-2, ο νεαρός Άγγλος «πέταξε» στο «Γ» για να σταματήσει ένα φαλτσαριστό σουτ του Μοχάμεντ Σαλάχ, με την μπάλα να έχει κοντράρει. Το έβγαλε, παραχώρησε κόρνερ και μερικά λεπτά μετά, έβαλε «φρένο» και στον Κονατέ, που δεν μπόρεσε να κάνει το… 3-2 από το μισό μέτρο.

Κορυφαίος ο Άαρον Ράμσντεϊλ σε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν στην Premier League. Δεν θα μπορούσε να μην είναι αυτός. Αυτή η απόκρουση. Αυτός που κόστισε μόλις… 24 εκατομμύρια πριν 700 ημέρες!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0