Football Talk

Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ 2-1: «ανατροπάρα» και ισχνό προβάδισμα στα… σφυριά!

Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ 2-1: «ανατροπάρα» και ισχνό προβάδισμα στα… σφυριά!

Μπορεί η Γουέστ Χαμ να είδε την Άλκμααρ να προηγείται μέσα στο Λονδίνο, όμως με δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο τα «σφυριά» πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η μαχητική Άλκμααρ κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις στην Αγγλία, όμως η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Γουέστ Χαμ έκαναν στο τέλος την διαφορά στον ημιτελικό του Europa Conference League. Τα πάντα πλέον θα κριθούν στην ρεβάνς με τους Λονδρέζους να έχουν το μικρό προβάδισμα του ενός τέρματος.

 

Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκει στην Γουέστ Χαμ και τον Μπενχραμά. Ο Αλγερινός με ωραίο «φαλτσαριστό» σουτ επιχείρησε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ, αλλά ο Ράιαν απέκρουσε εντυπωσιακά.

Άνοιξε το σκορ η Άλκμααρ λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου. Οι Ολλανδοί σκόραραν στο 41ο λεπτό με μακρινό σουτ του Ρέιντερς.

Ο 24χρονος μέσος βρήκε ανέτοιμο τον Αρεολά και δοκίμασε το πόδι του απο μακρινή απόσταση δίνοντας το προβάδισμα στην Άλκμααρ κάνοντας το 1-0. Ο πρώτος Ολλανδός που σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής σε ημιτελικά  Ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τον Άριεν Ρόμπεν από το μακρινό 2010.

Λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει άμεσα ο Πακετά για τους Λονδρέζους στο 44'. Η κεφαλιά όμως του Βραζιλιάνου δεν κατάφερε να νικήσει τον Αυστραλό τερματοφύλακα.

Οι Λονδρέζοι έκαναν το 1-1 στο 67ο λεπτό από τα 11 βήματα με τον Μπενχραμά να νικά τον Ράιαν για πρώτη φορά στον αγώνα με μία πραγματικά εξαιρετική εκτέλεση.  

Μόλις εννέα λεπτά μετά ο Αντόνιο εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Σουγκαβάρα πάνω στην γραμμή και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουεστ Χαμ (Ν. Μόγες): Αρεολά, Κχερ, Ζούμα, Ράις, Αγκέρντ, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Πακετά, Μπενχραμά (90' Φορνάλς), Μπόουεν, Αντόνιο (79' Ίνγκς)

Άλκμααρ (Π. Γιάνσεν): Ράιαν, Ντε Βιτ, Χατζηδιάκος,  Μπεουκέμα, Σουγκαβάρα, Κλάσιε, Ράιντερς, Μίτζνανς, Όντγκαρντ (68' Λάχντο), Παυλίδης, Βαν Μπρεντεροντ (79' Μιχΐλοβιτς)

Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0