Football Talk

Κύπελλο Ελλάδος: Συμφωνία για τελικό στην Πολωνία με 1.000 άτομα σύμφωνα με τον Δήμαρχο του Σοσνόβιεκ!

Κύπελλο Ελλάδος: Συμφωνία για τελικό στην Πολωνία με 1.000 άτομα σύμφωνα με τον Δήμαρχο του Σοσνόβιεκ!
Η Πολωνία και το Σοσνόβιεκ φαίνεται πως «κλειδώνουν» σαν επιλογή για τη διαξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τον Δήμαρχο της πόλης να κάνει λόγο για συμφωνία διεξαγωγής στο ArcelorMittal Park με την παρουσία μέχρι 1000 φιλάθλων.
Ένα τέλος φαίνεται πως μπαίνει στην... Οδύσσεια της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας σύμφωνα με τα λεγόμενα τουλάχιστον του Δημάρχου του Σοσνόβιεκ της Πολωνίας, Αρκάντιους Τσεσνίσκι. Και αυτό διότι με βάση τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5, ήρθε σε συμφωνία με την ΕΠΟ για την τέλεση του αγώνα στην πόλη του, θέλοντας να διαφημίσει το νέο αθλητικό κέντρο της περιοχής.

«Συμφωνήσαμε να διεξαχθεί ο τελικός στο ArcelorMittal Park με την παρουσία μέχρι 1000 φιλάθλων. Στόχος μας είναι να διαφημίσουμε το σύγχρονο αθλητικό κέντρο μας και το γήπεδο.

Είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή να φιλοξενήσουμε τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε δύο δημοφιλείς ελληνικές ομάδες, γιατί υπάρχουν Πολωνοί παίκτες που παίζουν στη χώρα σας. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Το κάνουν και οι Ισπανοί, να παίζουν τελικό σε άλλη χώρα.

Εμάς μας ενδιαφέρει αυτός ο αγώνας, γιατί θέλουμε να διαφημίσουμε το νέο αθλητικό μας κέντρο που περιλαμβάνει το γήπεδο, το κλειστό γήπεδο που φιλοξένησε αγώνες της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Πολωνίας και θα φιλοξενήσει της ομάδας βόλεϊ, ενώ έχει και μία αίθουσα χόκεϊ. Θέλουμε να το κάνουμε όσο πιο γνωστό γίνεται γιατί είναι από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα.
kypello-tropaio_0_1.webp

Έχουν γίνει συζητήσεις της ΕΠΟ με την πολωνική Ομοσπονδία και περιμένουμε την απόφαση την ΕΠΟ την Παρασκευή. Η συμφωνία είναι για παρουσία 1.000 ατόμων με διαπίστευση λόγω του τοπικού, αυστηρού νόμου.

Παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω η εθνική Πολωνίας με τον Σάντος, ο οποίος έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, να πετύχει κάποια στιγμή αυτό που πέτυχε και η εθνική Ελλάδας το 2004». τόνισε ο Δήμαρχος της πόλης.

Θυμίζουμε πως η οριστική απόφαση θα παρθεί στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ την Παρασκευή (12/5).

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0