Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ «μιμήθηκε» τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά από 16 χρόνια!

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ «μιμήθηκε» τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά από 16 χρόνια!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε τρομερά ικανοποιημένος από τους 11 που είχε επιλέξει για το αρχικό σχήμα της Σίτι στον πρώτο ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν άλλαξε κανέναν τους! Και κάπως έτσι έγινε ο πρώτος που πράττει κάτι τέτοιο μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης! 

Ο Καταλανός τεχνικός είδε τον Ντε Μπρόινε με εκπληκτικό σουτ να διαμορφώνει το τελικό 1-1 της σπουδαίας «μονομαχίας» με την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», εκεί όπου για δεύτερη σερί σεζόν ξανά στους «4» του Champions League βρίσκονται οι «πολίτες».

Η Σίτι ξεκίνησε και ολοκλήρωσε το ματς με τους ίδιους 11, πράγμα που πίστωσε στον Πεπ ένα ιδιαίτερο ιστορικό στοιχείο. Για πρώτη φορά τα τελευταία 16 χρόνια συμβαίνει κάτι τέτοιο και ο αμέσως προηγούμενος που το είχε πράξει ήταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Εκείνος, είχε αφήσει τους ίδιους 11 στον αγωνιστικό χώρο σε όλο τον πρώτο ημιτελικό του Απρίλη του 2007, απέναντι στην Μίλαν. Εκείνη την χρονιά οι «ροσονέρι» είχαν καταφέρει ν’ αποκλείσουν τους «κόκκινους διαβόλους» και στον τελικό με την Λίβερπουλ στην Αθήνα να πάρουν το τρόπαιο και την εκδίκησή τους για την προ διετίας επική ανατροπή των «κόκκινων» στην Πόλη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0