Football Talk

Ανανεώνει με την Άρσεναλ άμεσα ο Σάκα!

Ανανεώνει με την Άρσεναλ άμεσα ο Σάκα!

Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί η παραμονή του Μπουκάγιο Σάκα στην Άρσεναλ μέχρι το 2028, με τον Μικέλ Αρτέτα να τον διατηρεί στο ρόστερ του μέχρι το 2028. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Γουίλιαμ Σαλιμπά, του οποίου επίσης οι διαπραγματεύσεις κυλούν απολύτως θετικά!

Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως εκκρεμεί για την παραμονή του Μπουκάγιο Σάκα στην Άρσεναλ, με τον νεαρό επιθετικό να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ο Σάκα ήθελε να συνεχίσει στο «Έμιρεϊτς», ο Μικέλ Αρτέτα τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι του project του και σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, η επισημοποίηση της συμφωνίας αναμένεται πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Γουίλιαμ Σαλιμπά, με τον οποίο επίσης η Άρσεναλ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Η συνεισφορά του στη φετινή σεζόν είναι τεράστια και όλα δείχνουν πως ο Γάλλος είναι ο επόμενος που θα εξασφαλίσει πως το μέλλον του θα βρίσκεται στο Βόρειο Λονδίνο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0