Football Talk

Τσιτσιπάς για ATP Ρώμης: «Θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς»

Τσιτσιπάς για ATP Ρώμης: «Θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε το γιατί θέλει να αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Την προετοιμασία του για το ATP της Ρώμης ολοκληρώνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας με δηλώσεις του, ανέφερε ότι θέλει να αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, γιατί θέλει να αντιμετωπίζει τους καλύτερους αντιπάλους.

Διαβάστε όσα είπε:

«Θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς, όλοι το θέλουν. Νομίζω είναι λάθος να μην θέλεις κάτι τέτοιο, γιατί έτσι χάνεις το καλύτερο που έχει να σου προσφέρει αυτό το παιχνίδι και μένεις κολλημένος στην μετριότητα.

Για μένα είναι σημαντικό να έχω αυτές τις μάχες στο court, για τις οποίες μπορώ να μιλάω στα εγγόνια μου», δήλωσε ο Τσιτσιπάς στις δηλώσεις που έκανε για την ΑΤΡ από τη Ρώμη και πρόσθεσε αναφορικά με το πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να απολαμβάνει μερικές από τις προσωπικές του στιγμές μέσα στην καθημερινότητά του, προκειμένου να ανταπεξέλθει σ' αυτόν τον πολύ δύσκολο και απαιτητικό τρόπο ζωής.

«Υπάρχουν στιγμές που η ρουτίνα σε μπουχτίζει και θέλεις να κάνεις κάτι άλλο, να είσαι σε ένα άλλο μέρος και με κάποιον άλλον. Είναι σημαντικό όμως να έχεις δυνατή νοοτροπία και να θυμάσαι γιατί το κάνεις αυτό. Όταν μεγαλώσεις και έχεις περάσει κάποια χρόνια στο tour, γίνεται περισσότερο σαν έναν τρόπο ζωής.

Όταν κάνεις τα ίδια πράγματα κάθε μέρα και πρέπει να πειθαρχείς τα συναισθήματά σου νιώθεις λίγο σαν ρομπότ, οπότε είναι σημαντικό να ζεις την ίδια στιγμή, όταν είσαι στο tour, να γίνεσαι κανονικός άνθρωπος και να ζεις για λίγο. Δεν είναι εύκολο και κάποιοι παίκτες έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση, εμένα όμως με βοήθησε αρκετά αυτό».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0