Football Talk

Η απίστευτη αντίδραση του Ζιρού μετά την ήττα της Μίλαν! (video)

Η απίστευτη αντίδραση του Ζιρού μετά την ήττα της Μίλαν! (video)

Εκνευρισμένος ήταν ο Ολιβιέ Ζιρού μετά την ήττα της Μίλαν από την Ίντερ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, με τον 36χρονο Γάλλο να αποδεικνύει με την αντίδρασή του στο φινάλε πως τα χρόνια είναι απλώς ένας αριθμός και πως δεν μπορεί ακόμη και… τώρα, να σταματήσει να λατρεύει το παιχνίδι!

Δεν κύλησαν θετικά τα πράγματα για τη Μίλαν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ίντερ, με τους «ροσονέρι» να χάνουν με 2-0 στο «Σαν Σίρο» και πλέον να ζητούν στη ρεβάνς, στο ίδιο γήπεδο, σε μία εβδομάδα από τώρα, μία μεγάλη ανατροπή, για να επιστρέψουν στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολιβιέ Ζιρού, που αγωνίστηκε σε ολόκληρη την συνάντηση, ήταν εκνευρισμένος μετά το φινάλε. Κάθισε στον πάγκο, δεν μπορούσε να αποδεχθεί την ευκολία με την οποία ηττήθηκε η ομάδα του, και «ξέσπασε» σε ένα μπουκάλι…

Ο 36χρονος Γάλλος απέδειξε για ακόμη μία φορά πως λατρεύει το ποδόσφαιρο. Έχει πάρει… σχεδόν τα πάντα, πλην όμως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα από την Ίντερ, τον εξόργισε. Μένει να δούμε τι θα κάνει ο αγαπημένος μας, Ζιρού, στη ρεβάνς και αν όπως συνηθίζει, βγει ξανά μπροστά για μία μεγάλη ανατροπή της ομάδας του… Τεράστια εκτίμηση για τον all time scorer της Εθνικής Γαλλίας!

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0