Football Talk

Οι λόγοι που «κρατούν» τον Νάτσο Σκόκο μακριά από τη φιέστα της ΑΕΚ

Οι λόγοι που «κρατούν» τον Νάτσο Σκόκο μακριά από τη φιέστα της ΑΕΚ
Διαβάστε για ποιους λόγους ο Νάτσο Σκόκο δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο ματς-γιορτή της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο (14/05, 20:00).
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς

Η ανυπομονησία που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ είναι γνωστή. Φάνηκε από το... πάρτι που έστησαν σε Νέα Φιλαδέλφεια και Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της Δευτέρας (08/05).

Από το ματς κόντρα στον Άρη, που σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού, έφεραν την ΑΕΚ στο +3 στη βαθμολογία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε των Play Off της Stoiximan Super League, και έναν βαθμό μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο χρόνος μοιάζει να έχει «κολλήσει». Και κάπου εκεί, ήρθε η ενημέρωση πως αγαπημένα πρόσωπα της κερκίδας, προσκλήθηκαν στην OPAP Arena, για να παρακολουθήσουν το ματς με τον Βόλο, που είτε σε περίπτωση νίκης, είτε ισοπαλίας, θα εξελιχθεί σε φιέστα πρωταθλήματος!

Ίσμαελ Μπλάνκο, Ζούλιο Σέζαρ και Νάτσο Σκόκο έλαβαν τις προσκλήσεις τους, τις αποδέχθηκαν, αλλά μόνο οι δύο πρώτοι θα καταφέρουν να βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports, οι λόγοι που «κρατούν» τον αγαπημένο... υδραυλικό των φίλων της ΑΕΚ στην Αργεντινή, είναι αρκετοί, ή καλύτερα, πρόκειται για έναν συνδυασμό υποχρεώσεων/δεσμεύσεων που έχει στη χώρα του.

Ο Νάτσο Σκόκο, από την ημέρα της απόσυρσής του από τους αγωνιστικούς χώρους, ασχολείται ενεργά με την ομάδα της περιοχής του και μάλιστα, διατελεί πρόεδρος και παίκτης της Hughes.

Για όσους έχουν καλή και δυνατή μνήμη, πρόκειται για την ομάδα με της οποίας τη φανέλα φωτογραφήθηκε μετά τον κερδισμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2011, κρατώντας το τρόπαιο στα χέρια.

σκοκο-χιουζ-1.jpg

Στην παρούσα φάση, λοιπόν, μόλις επέστρεψε στην Αργεντινή από ένα ταξίδι 20 ημερών στο Μαϊάμι. Κάποια σημαντικά ραντεβού, αλλά και οι υποχρεώσεις/δεσμεύσεις που είχε αφήσει πίσω του είναι τόσες, που δεν του επιτρέπουν να μετακινηθεί, ενώ οι δυσκολίες έγιναν ανυπέρβλητες, λόγω ενός τραυματισμού που είχε πρόσφατα. Όπως προαναφέρθηκε, αγωνίζεται ακόμη ως ποδοσφαιριστής, έστω και ερασιτεχνικά.

Η επιθυμία του, πάντως, να βρεθεί κοντά στην ΑΕΚ, σε μία τόσο μεγάλη μέρα για τον σύλλογο, τονίστηκε πως ήταν μεγάλη, όπως και το ότι πραγματικά θα ήθελε να «μοιραστεί» τη χαρά του πρωταθλήματος, με τους φίλους της «Ένωσης», που ακόμη εκδηλώνουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0