Football Talk

Νταμπράουσκας: «Ο Αντετοκούνμπο είπε πως δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό»

Νταμπράουσκας: «Ο Αντετοκούνμπο είπε πως δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έκανε δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα αλλά και στα πρόσφατα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αποτυχίας στον αθλητισμό. 

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, έκανε έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς επισημαίνοντας πως είναι σημαντικό το να βρεθούν τα σημεία στα οποία υστερεί η ομάδα, ώστε να πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Ο Λιθουανός προπονητής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα viral λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σχετικά με την αποτυχία στον αθλητισμό.  

Όσα είπε για τους χαμένους βαθμούς της ομάδας:

«Είδατε με τον Ιωνικό που δεν κερδίσαμε και ο κόσμος ήταν χαρούμενος σα να είχαμε πάρει τη νίκη. Το θέμα, όμως, είναι ότι δεν κερδίσαμε. Αν πάρουμε, για παράδειγμα, τα παιχνίδια με τον Ιωνικό εντός έδρας είναι 5 χαμένοι βαθμοί. Και με τον Λεβαδειακό επίσης ακόμα 5 βαθμοί. Σκεφτείτε να είχαμε αυτούς τους βαθμούς. Αυτά του χρόνου θα παίξουν ρόλο, είναι οι λεπτομέρειες που θα κρίνουν το αν θα πας στην εξάδα των playoffs ή όχι.

Σε δύο παιχνίδια εφέτος, με τον Ιωνικό και τον Παναθηναϊκό παίξαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με 10 παίκτες και μάλιστα καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν μπορώ να μη πω τα καλύτερα για τους παίκτες μου και την προσπάθεια που έκαναν. Σε τρία παιχνίδια στα playouts ήμασταν πίσω στο σκορ, αλλά αντιδράσαμε.

Αυτό, όμως, δεν ξέρω αν είναι αρκετό. Εχουμε θετικά, αλλά πρέπει να μεγαλώσουμε, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να μάθουμε από τα μαθήματα. Το "Γεντί Κουλέ" πρέπει να γίνει έδρα που να φοβούνται όλοι, αυτό πρέπει να αλλάξει. Αυτό που σίγουρα κερδίσαμε είναι ο σεβασμός γιατί σε κάθε παιχνίδι τα δώσαμε όλα»

Για τη φετινή σεζόν γενικά: 

«Θα θυμάμαι από αυτή τη σεζόν; Ηταν πολλά παιχνίδια, είχαμε καλές και κακές στιγμές, ήταν μία δύσκολη σεζόν, αλλά βλέπετε ότι τώρα, που φτάσαμε στο τέλος, όλοι σκέφτονται τα καλά, είναι θετικό το κλίμα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε ότι δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τα θετικά και τα αρνητικά, να δουλέψουμε στα θετικά και να μην επαναλάβουμε τα αρνητικά.

Εγώ πιστεύω πάντα πως ένα παιχνίδι το κερδίζεις ή το χάνεις στην προπόνηση. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, είχαμε καλή επικοινωνία. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο παιχνίδι συγκεκριμένα, σίγουρα δεν ξεχνάω την ήττα από τον Ιωνικό ή το κακό διάστημα με τον Λεβαδειακό πριν από την ανατροπή και τη νίκη μας. Σίγουρα θα θυμάμαι τη νίκη 0-4 επί του Παναιτωλικού, επίσης τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ήταν αξιοσημείωτα. Γενικά πήραμε πολλά μαθήματα»

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: 

«Ολοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμα και αυτοί που δεν έπαιζαν πολύ. Ποτέ δεν χάσαμε κάποιον παίκτη σαν προσωπικότητα. Πάντα έρχονταν στις προπονήσεις και έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό είναι σημαντικό. Ο κόσμος μπορεί να έχει παράπονα από κάποιους παίκτες, αλλά αν έρθουν στην προπόνηση θα δουν ότι όλοι δίνουν το 100% κι αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί. Όλοι ήταν προσηλωμένοι και όλοι αξίζουν σεβασμό και συγχαρητήρια.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0