Football Talk

Ολυμπιακός: Επιστροφή σε χρόνο ρεκόρ για τον Πασχαλάκη!

Ολυμπιακός: Επιστροφή σε χρόνο ρεκόρ για τον Πασχαλάκη!

Σοβαρή υποψηφιότητα για να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ θέτει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που επέστεψε στο μισό του προβλεπόμενου χρόνου μετά τον τραυματισμό του. Κανονικά προπονήθηκαν Βαλμπουενά και Κανός. Ατομικό ο Μπα. 

Ο 34χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 26 Απριλίου και η πρόβλεψη του ιατρικού τιμ έκανε λόγο για απουσία ενός μήνα. Ωστόσο ο Πασχαλάκης κατάφερε να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στο μισό. Για την ακρίβεια σε λιγότερο από 15 μέρες προπονήθηκε ξανά με τους συμπαίκτες του και είναι πολύ πιθανό να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία στο ματς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή. 

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ζοσέ Ανιγκό και από την κατάσταση του Ματιέ Βαλμπουεά που επίσης προπονήθηκε κανονική την Τετάρτη και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, όπως και ο Κανός.

Την ίδια ώρα ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ουσεινού Μπα με την κατάσταση του Σενεγαλέζου στόπερ να επανεξετάζεται καθημερινά και την συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς να παραμένει αμφίβολη. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0