Football Talk

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2: Έβγαλε την «υποχρέωση» και τώρα… παλεύει για την 3η θέση (video)

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2: Έβγαλε την «υποχρέωση» και τώρα… παλεύει για την 3η θέση (video)

Εύκολη νίκη για τον «δικέφαλο» του Βορρά στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση απέναντι στον ΠΑΟΚ και να χάνει με κάτω τα «χέρια» 2-0.

Με μεγάλη εμφάνιση αλλά και με αριθμητικό πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ πήρε μία «άνετη» νίκη (2-0) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο για την 9η αγωνιστική των Play off της Super League.

Για τον ΠΑΟΚ πλέον έρχεται ο «τελικός» της 3η θέσης στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Θεσσαλοί οδηγήθηκαν στην 7η συνεχόμενη ήττα τους.

 

1ο ημίχρονο

Στην πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ο Ζίβκοβιτς έβαλε τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση.

Ο Σέρβος εξτρέμ ξεμαρκαρίστηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με ένα «γλυκό» τελείωμα έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ του Αυγερίνου για το 1-0 στο 28ο λεπτό.


Ο Ζίβκοβιτς συνέχισε να ταλαιπωρεί την αντίπαλη άμυνα και με υπέροχη σέντρα βρήκε τον Τόμας αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή.

Ο φορμαρισμένος επιθετικός του «δικεφάλου» με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Έλληνα κίπερ στο 36’.

Στο 45+1’ ο Πιρές μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ζίβκοβιτς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και έκανε το έργο του ΠΑΟΚ ακόμη πιο εύκολο    

 

2ο ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ με αριθμητικό πλεονέκτημα έκανε το 2-0 και «καθάρισε» το παιχνίδι.

Ο Σβαμπ με εξαιρετική τρίπλα και ακόμη καλύτερη σέντρα βρήκε τον Τόμας μέσα στην περιοχή και ο Ισπανός έκανε με κεφαλιά το 2-0 στο 57ο λεπτό. Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που σκοράρει ο φορ του «δικεφάλου».

Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ στο 84΄με τρομερό σουτ του Σοάρες μετά από κόντρα πάνω στον Πίρινεν.

MVP

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, καθώς ο Σέρβος σκόραρε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ενώ κέρδισε και την κόκκινη κάρτα.

Η φάση του αγώνα

Το εξαιρετικό τελείωμα του Ζίβκοβιτς στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ήταν αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα στην αναμέτρηση.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Αυγερινός, Σι, Πίρινεν, Ασλανίδης, Οικονομόπουλος, Μεταξάς, Κάτσε (88' Λούνα), Τάχατος, Καρτάλης (76' Άλχο), Πιρές, Μεσκίδα (76' Τσοκάνης)

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Σβαμπ (71' Σοάρες), Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ (79' Τζίμας), Ζίβκοβιτς (71' Ελ Καντουρί), Μπράντον Τόμας (82' Ρικάρντο)


Άγγελος Κρεμαστός  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0