Football Talk

H ανατροπή του αιώνα από τη Λυών: Κέρδισε με «καρέ» του Λακαζέτ, ενώ έχανε με 1-4 στο 55'! (video)

H ανατροπή του αιώνα από τη Λυών: Κέρδισε με «καρέ» του Λακαζέτ, ενώ έχανε με 1-4 στο 55'! (video)
Η Λυών βρέθηκε να χάνει με 1-4 στο 55', αλλά κέρδισε με γκολ στο 90+10' τη Μονπελιέ με 5-4 (07/05) χάρις το τέταρτο του Λακαζέτ στο ματς!
Ο ορισμός του... refuse to lose για τη Λυών κόντρα στη Μονπελιέ! Και όχι μόνο απέφυγε την ήττα, αλλά ολοκλήρωσε μία μυθική ανατροπή, για να φτάσει στο -3 από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας στη Ligue 1, που «δίνει» ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο Λακαζέτ ήταν σε φοβερή ημέρα και παρότι η ομάδα του βρέθηκε να χάνει με 1-4 στο 55', με τα τέσσερα γκολ του και το τελευταίο να είναι buzzer beater με πέναλτι, ουσιαστικά την «πήρε» από το χέρι, για να την οδηγήσει στην ανατροπή, με το τελικό σκορ στο ματς, να είναι το 5-4 Κάπως έτσι, άφησε στα... κρύα του λουτρού τον Γουαχί, που επίσης σκόραρε τέσσερα γκολ!

Ο Λακαζέτ «άνοιξε» το σκορ στο 31', με τον Γουαχί να βρίσκει δίχτυα τέσσερις φορές από το 40' έως το 55'. Παρά το 1-4 εις βάρος τους, οι παίκτες της Λυών συνέχιζαν να «παλεύουν».

Μείωσαν στο γκολ με τον Λακαζέτ (59') και τον Λόβρεν (70'), πριν ο πρώην φορ της Άρσεναλ ισοφαρίσει στο 82'. Εν τέλει, με το δικό του πέναλτι χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, στο 90+10'.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0