Football Talk

«Δύσκολοι καιροί για τον Ολυμπιακό», το αφιέρωμα του The athletic στην ταραγμένη σεζόν των «ερυθρολεύκων»

«Δύσκολοι καιροί για τον Ολυμπιακό», το αφιέρωμα του The athletic στην ταραγμένη σεζόν των «ερυθρολεύκων»
Μία σεζόν γεμάτη εντάσεις, πολλές αλλαγές και ανακοινώσεις. Το «The Athletic» έκανε ένα αφιέρωμα στον Ολυμπιακό και το πως έχει κυλήσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος για τους Πειραιώτες.
Ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό έκανε το «The Athletic», το οποίο δεν στάθηκε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις όποιες ενέργειες έχουν γίνει από πλευράς «ερυθρόλευκων» προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Με αφορμή το ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οδήγησε τη Νότιγχαμ πίσω στην Premier League και την πρώτη του χρονιά έκανε πολλές μεταγραφές, οι άνθρωποι της γνωστής αγγλικής ιστοσελίδας, έκαναν την έρευνά τους για τον Ολυμπιακό. Το πόρισμα όπως γράφουν, είναι τέσσερεις διαφορετικοί προπονητές, 47 παίκτες, δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν μέσα σε λίγους μήνες, παράπονα για τη διαιτησία και έφοφος των οπαδών στο γήπεδο.

Όλα αυτά βέβαια, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, κάτι το οποίο έκανε τους ανθρώπους του «The Athletic» να ψαχτούν για το όλο ζήτημα και να βρουν τα παράπονα που έχουν φέτος οι Πειραιώτες σχετικά με τη διαιτησία, τις αποφάσεις του Στιβ Μπένετ (αρχιδιατητής), αλλά και της ΕΠΟ, από τότε που ανέλαβε ο Τάκης Μπαλτάκος.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0