Football Talk

Λανς – Μαρσέιγ 2-1: Της «πήρε» την δεύτερη θέση και πλέον βλέπει… αστέρια

Λανς – Μαρσέιγ 2-1: Της «πήρε» την δεύτερη θέση και πλέον βλέπει… αστέρια

Η τρομερή Λανς δείχνει να μην έχει «φρένα» φέτος. Με την σημερινή νίκη (06/05) απέναντι στην Μαρσέιγ (2-0) η ομάδα του Χάισε πέρασε στην δεύτερη θέση και πλέον ονειρεύεται την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League της ερχόμενης σεζόν.

 Ασταμάτητη για άλλη μία εβδομάδα η Λανς όπου φιλοξένησε την Μαρσέιγ για την 34η αγωνιστική της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σχετική άνεση (2-0) και προσπέρασαν του Μασαλούς στον βαθμολογικό πίνακα. Η Λανς κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της καθώς το Champions League είναι μόλις τέσσερεις αγωνιστικές μακριά.

Στο 22ο λεπτό ο Φοφανά εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή, όμως για κακή του τύχη είδε την μπάλα να τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι του αντίπαλου κίπερ.

Ότι δεν κατάφερε στο 22’ το έκανε και με το παραπάνω στο 42ο λεπτό. Ο Φοφανά βρήκε ξανά λίγο χώρο έξω από την περιοχή και χωρίς δεύτερη σκέψη «εκτέλεσε» τον Λόπες για το 1-0. Τρομερά επικίνδυνος ο Αφρικανός με τα μακρινά σουτ που επιχειρούσε συνεχώς.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Βερετούτ έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο εκπληκτικός Σάμπα με φοβερή απόκρουση έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ.

Άλλη μία καλή ευκαιρία «χαράμισε» η Μαρσέιγ αυτήν την φορά στο 52ο λεπτό. Ο Μαλινόφσκι με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον αμαρκάριστο Μπαλέρντι, όμως η κεφαλιά του Αργεντινού δεν βρήκε στόχο.   

Στο 60’ η Λανς έβαλε γερές «βάσεις» για να πάρει το τρίποντο. Ο Οπέντα εκμεταλλεύτηκε την σέντρα ακριβείας του Φρανκόβσκι και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ο Παγέτ κατάφερε να ξανά βάλει την Μαρσέιγ στο παιχνίδι. Ο 36χρονος Γάλλος βρήκε δίχτυα στο 88ο λεπτό κάνοντας το 2-1 και έδωσε ελπίδες στους Μασαλούς για ένα θετικό αποτέλεσμα.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λανς (Φ. Χάισε): Σάμπα, Γκράντιτ, Ντάνσο, Μεντίνα, Φρανκόβσκι, Ονάνα (90' Πορέμπα), Φοφανά, Μακάντο (57' Χαϊντάρα), Σοτοκά, Φουλγκίνι, Οπέντα

Μαρσέιγ (Ι. Τούντορ): Λόπες, Κολάσινατρς, Γκιγκότ (36' Μπαλέρντι), Εμπεμπά, Ταβάρες, Βερετούτ, Ρόνγκιερ, Κλάους, Μαλινόφσκι, Ουντέρ, Σάντσες (46' Βιτίνια)

 

 Άγγελος Κρεμαστός

 www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0