Football Talk

Θανάσης Στάικος: «Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη - Κοιτάμε την επόμενη ημέρα»

Θανάσης Στάικος: «Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη - Κοιτάμε την επόμενη ημέρα»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα στον απόηχο του ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (6/5,1-0), υπογράμμισε πως μετά τη νίκη της ομάδας του αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, ωστόσο εκείνος και οι παίκτες του θα κοιτάξουν την επόμενη ημέρα μετά την επιτυχία.

Ο Θανάσης Στάικος, εμφανώς ευχαριστημένος από την πολύτιμη νίκη επί του Αστέρα που διατήρησε την ομάδα του στην Superleague 1, έκανε δηλώσεις στις οποίες έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην εικόνα του συλλόγου όλη τη χρονιά αλλά και στην επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Σίγουρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μπορεί να τερματίσουμε και σε μία καλή βαθμολογική θέση, αλλά αυτό που πρέπει να κρατήσουμε στο τέλος είναι ότι αποδίδεται μία ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Ο ΠΑΣ είχε καλή εικόνα όλη την χρονιά. Ο κόσμος αγαπά αυτή την ομάδα, έχουμε χρέος να έχουμε μία καλή θέση».

«Δεν είναι μόνο ότι αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Είναι και στα άτομα, είδαμε τον Πέδρο Κόντε να επιστρέφει, όπως και τον Ροσέρο που έχει ταλαιπωρηθεί. Όμως σε ένα τέτοιο παιχνίδι σκόραρε. Είναι στιγμές χαράς αυτό που έγινε σήμερα, τέτοιες εικόνες δεν είχαμε σε μεγάλες επιτυχίες. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα».

«Είχα δύσκολες στιγμές, αλλά ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα ξέρει να αναγνωρίζει. Το μυαλό όλων είναι στο καλό του ΠΑΣ Γιάννινα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0