Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Πάρτι... παραμονής στους Ζωσιμάδες με «σωτήρα» τον Ροσέρο

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Πάρτι... παραμονής στους Ζωσιμάδες με «σωτήρα» τον Ροσέρο

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης αναμετρήθηκαν στους Ζωσιμάδες (6/5), με το σύνολο του Θανάση Στάικου να κερδίζει υπερπολύτιμους βαθμούς μετά το 1-0,  εξασφαλίζοντας την παραμονή τους στην Stoiximan Superleague και για την ερχόμενη χρονιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στους Ζωσιμάδες (6/5) σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες πάλευαν να γλιτώσουν από την «απειλή» του υποβιβασμού, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν τελικά οι νικητές της «μάχης».

Αρκετά υποτονικό ήταν το ξεκίνημα και για τους δύο αντιπάλους. Η πρώτη φορά που απείλησε ο Αστέρας ήταν στο 18’ με τον Μουνάφο να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ, το οποίο όμως δεν είχε καμία τύχη με την μπάλα να βρίσκει εμπόδιο τον Παντελάκη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου 45λέπτου, οι Ηπειρώτες άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να αλλάξει κάτι στο σκορ. Οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με το παιχνίδι να παραμένει στο 0-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο ρυθμός του αγώνα εξακολουθούσε να είναι χαμηλός. Στο 73ο λεπτό παραλίγο να γίνει το 1-0 όταν ο Μπαρτόλο για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, δοκίμασε ένα δυνατό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Αθανασίου κρατώντας το μηδέν.


pas_giannina_0.webp


Στο 82’, η μόνη καλή ευκαιρία για την ομάδα του Θανάση Στάικου, με τον Κόντε να παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ.  

Στο 85’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν τελικά το σκορ με τον Ροσέρο να βρίσκει δίχτυα μετά από κερδισμένο φάουλ υπέρ της ομάδας των Ιωαννίνων.  

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι Ηπειρώτες πανηγύρισαν τη παραμονή τους με τους οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσουν τη νίκη. 

Ο MVP του αγώνα:

Ο Κέβιν Ροσέρο «ως από μηχανής θεός» σκόραρε στο 85’ και έσωσε τους Ηπειρώτες από τον υποβιβασμό στη Superleague 2.

Η στιγμή του αγώνα:

Το γκολ του Ροσέρο μία ανάσα πριν το τέλος της αναμέτρησης ήταν αρκετό ώστε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Θανάση Στάικου, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:    

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):Αθανασίου - Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος - Τζίνο, Λιάσος, Τζίμας - Μορέιρα, Μπάλαν, Παμλίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Παπαδόπουλος - Γκαρθία, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες - Ιγκλέσιας, Μουνάφο - Μπαρτόλο, Τιλίκα, Σίτο - Κρέσπι.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0