Football Talk

Ρόμα – Ίντερ 0-2: Διπλό στη Ρώμη… φεύγει για Ευρώπη

Ρόμα – Ίντερ 0-2: Διπλό στη Ρώμη… φεύγει για Ευρώπη

Οι «νερατζούρι» ήταν καλύτεροι, χτύπησαν δύο φορές και μείωσαν τις ελπίδες της Ρόμα για έξοδο στο Champions League

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο Ολίμπικο σε ένα παιχνίδι αρκετά κρίσιμο για την μάχη της πρώτης τετράδας. Ο Μουρίνιο έκανε εκτεταμένο ροτέισον, εξαιτίας του ημιτελικού της επόμενης Πέμπτης (11/5) με την Μπάγερ Λεβερκούζεν  και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
 

 Η Ίντερ ξεκίνησε καλύτερα, η Ρόμα ήταν αυτή που έχασε όμως την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Πελεγκρίνι. Ο Ιταλός σούταρε στο 17’, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ονάνα. Η σοβαρότητα του αγώνα έκανε τις ομάδες αρκετά προσεκτικές, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν με τον Ντιμάρκο. Ο Ντάμφρις στο 33’ ξέφυγε από τα δεξιά, έκανε μια εξαιρετική σέντρα και ο Ιταλός πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Οι Ρωμαίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το δεύτερο μέρος έγινε αρκετά σκληρό με δυνατά μαρκαρίσματα και τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοκαθεδρία. Μάλιστα, στο 57ο λεπτό ο Ιμπάνιεθ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, όμως ο Ονάνα έδιωξε το δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου αμυντικού. Στο 74’ κόντρα στη ροή του αγώνα ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας της Ρόμα, μοίρασε στον Λουκάκου και ο Βέλγος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Στο ματς αγωνίστηκε βασικός ο Μαντί Καμαρά ύστερα από 174 ημέρες. Στα 93 λεπτά συμμετοχής του δεν κατάφερε κάτι αξιόλογο.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τους Μιλανέζους να εδραιώνονται στην τέταρτη θέση με 63 βαθμούς και τους Ρωμαίους να πέφτουν στην έβδομη με 58.


Ρόμα (Μουρίνιο): Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιεθ, Ζαλέφσκι, Μποβέ, Μάτιτς, Καμαρά, Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι, Μπελότι

 

Ίντερ (Ιντζάκι): Ονάνα, Ατσέρμπι, Νταρμιάν, Μπαστόνι, ΝτιΜάρκο, Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Ντάμφρις (60’ Μπελανόβα), Κορέα (60’ Μαρτίνεζ), Λουκάκου

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0