Football Talk

Μαντί Καμαρά: Βασικός μετά από 174 μέρες ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού

Μαντί Καμαρά: Βασικός μετά από 174 μέρες ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού

Επιστροφή του Καμαρά στα αρχικά πλάνα του Μουρίνιο ύστερα από περίπου 6 μήνες. Ο μέσος από τη Γουινέα ξεκινά βασικός κόντρα στην Ίντερ για την 34η αγωνιστική της Serie A.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κάνει εκτεταμένο ροτέισον πριν τον ημιτελικό με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και συμπεριλαμβάνει τον Μαντί Καμαρά στη βασική ενδεκάδα μετά τις 13 Νοεμβρίου του 2022 και ένα εντός έδρας παιχνίδι της Ρόμα με αντίπαλο την Τορίνο (1-1). Ο πρώην άσος των ερυθρόλευκων είχε αγωνιστεί για 53 λεπτά, δεχόμενος μάλιστα και μια κίτρινη κάρτα.

Από τότε έχει παίξει σε μόλις τέσσερις αγώνες με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σε αυτούς. Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία του Αφρικανού να δείξει πως έχει θέση στο ρόστερ της Ρόμα και την επόμενη περίοδο. Η αλήθεια είναι, πως δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στους Ρωμαίους. Θυμίζουμε, ότι αγωνίζεται στους πρωτευουσιάνους ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Οι ενδεκάδες του ΡόμαΊντερ:

Ρόμα (Μουρίνιο): Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιεθ, Ζαλέφσκι, Μποβέ, Μάτιτς, Καμαρά, Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι, Μπελότι

 

Ίντερ (Ιντζάκι): Ονάνα, Ατσέρμπι, Νταρμιάν, Μπαστόνι, ΝτιΜάρκο, Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Ντάμφρις, Κορέα, Λουκάκου




www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0