Football Talk

Μίλαν - Λάτσιο 2-0 (ημιχρ.): Βήμα για τα... αστέρια οι «ροσονέρι» με απίθανο coast to coast από τον Τεό Ερνάντεζ! (video)

Μίλαν - Λάτσιο 2-0 (ημιχρ.): Βήμα για τα... αστέρια οι «ροσονέρι» με απίθανο coast to coast από τον Τεό Ερνάντεζ! (video)
Διπλό είναι το προβάδισμα της Μίλαν στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Λάτσιο με τους Μπενασέρ και Τεό Ερνάντεζ να δίνουν «μαξιλαράκι ασφαλείας» στους Μιλανέζους. Τραυματίστηκε ο Λεάο νωρίς και αντικαταστάθηκε.
Ακόμα περισσότερο την κατάσταση όσον αφορά τα εισιτήρια που οδηγούν στο Champions League της νέας περίοδου περιπλέκει η Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη 2η της βαθμολογίας Λάτσιο. Και αυτό διότι οι «ροσονέρι» μπήκαν φουριόζοι και πριν το ημίωρο βρήκαν δύο γκολ.

Αρχικώς στο 17' η πίεση της Μίλαν απέδωσε... καρπούς με τον Μπενασέρ να αναγκάζει τον αμυντικό της Λάτσιο να υποπέσει σε λάθος, ο Ζιρού του γύρισε τη μπάλα και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0.

Και λίγα λεπτά αργότερα, οι «ροσονέρι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τεό Ερνάντεζ. Ο Γάλλος πήρε τη μπάλα από τη δική του περιοχή, διένυσε όλο το χώρο που του δόθηκε, έκανε το coast to coast, διαμορφώνοντας το 2-0.

Παρά ταύτα, στο Μιλάνο κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει του αγώνα για τα ημιτελικά του Champions League με την Ίντερ και αυτό διότι ο Ραφαέλ Λεάο στο 11', τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι. 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0