Football Talk

ΑΕΚ: Αποθέωση στα Σπάτα από τον κόσμο!

ΑΕΚ: Αποθέωση στα Σπάτα από τον κόσμο!

Μπορεί η αγωνιστική να αναβλήθηκε ωστόσο «Ενωσίτες» πήγαν στο προπονητικό κέντρο, όπως είχαν προγραμματίσει

Η 9η αγωνιστική αναβλήθηκε, λόγω των κρουσμάτων στον Παναθηναϊκό. Στην ΑΕΚ έκαναν κανονικά προπόνηση στην ώρα τους και ανέμεναν την τελική απόφαση μέχρι και τις 15:30. Η πτήση της ΑΕΚ για τη Θεσσαλονίκη ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 16:00 και τελικά θα μείνει… Αθήνα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ πάντως όπως είχε προγραμματίσει πήγε στα Σπάτα και αποθέωσε τους παίκτες. Πολλοί «Ενωσίτες» βρέθηκαν το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο και ζήτησαν πρωτάθλημα και κύπελλο από τους ποδοσφαιριστές.
5879766.jpg

Οι τελευταίοι μετά την προπόνηση και την αποθέωση μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και αναχώρησαν για τα σπίτια τους περιμένοντας τις επόμενες ημέρες να μάθουν το υπόλοιπο πρόγραμμα των ημερών πως θα κινηθεί.

Οσον αφορά όλη αυτή την ιστορία με τον Παναθηναϊκό από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχουν πάρει κάποια επίσημη θέση. Θεωρείται ωστόσο δεδομένο πως επιθυμία της ΑΕΚ είναι η 9η αγωνιστική που αναβλήθηκε, να διεξαχθεί άμεσα…
5879770.jpg

Να σημειωθεί ότι στο ΔΣ της Λίγκας την Κυριακή (7/5) στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση για το πότε τελικά θα πραγματοποιηθεί η 9η αγωνιστική. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0