Football Talk

Ντε Λαουρέντις: «Ο Σπαλέτι είναι ερωτευμένος με τη Νάπολι – Ενεργοποίησα την οψιόν του»

Ντε Λαουρέντις: «Ο Σπαλέτι είναι ερωτευμένος με τη Νάπολι – Ενεργοποίησα την οψιόν του»

Για το μέλλον του Λουτσιάνο Σπαλέτι στη Νάπολι, αλλά και για τον Βίκτορ Όσιμεν μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Σχετικά Άρθρα

Χρειάστηκε να περάσουν 33 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που η Νάπολι βρέθηκε στον… έβδομο ουρανό, αλλά επιτέλους η αναμονή έλαβε τέλος! Οι «παρτενοπέι» είναι και επίσημα πρωταθλητές Ιταλίας και όλοι πια «πλέουν» σε πελάγη ευτυχίας.

Από τους οπαδούς, μέχρι τους παίκτες και τη διοίκηση του συλλόγου. Μαζί φυσικά και ο πρόεδρος, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε, μίλησε τόσο για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και τη συνέχεια της παρουσίας του στον πάγκο της Νάπολι, όσο και για το μέλλον του Βίκτορ Όσιμεν.

Για τον προπονητή των Ναπολιτάνων ανέφερε: «Τον Σπαλέτι τον κυνηγούσε για χρόνια και τελικά κατάφερε να τον φέρω στη Νάπολι. Μας επέστρεψε στην Ευρώπη και τώρα θα ήθελα να ανοίξει μια νέα εποχή για εμάς, επειδή είναι ένας θαυμάσιος ηγέτης.

Όσο για το συμβόλαιό του, ήδη έχω εξασκήσει την οψιόν που υπήρχε σε αυτό. Οι άνθρωποι δεν μένουν στη Νάπολι λόγω επιλογής. Ο Λουτσιάνο είπε ότι είναι ερωτευμένος με τη Νάπολι. Είναι ένας ήρωας μπήκε στην ιστορία και αξίζει να το απολαύσει

Ενώ αναφορικά με το αν θα διαπραγματευόταν ποτέ την πώληση του Όσιμεν, ήταν λακωνικός, αλλά αρκετά… ξεκάθαρος: «Όχι, ποτέ!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0