Football Talk

Τα 24 κρούσματα κορωνοϊού... οδηγούν προς αναβολή την αγωνιστική, επίσημο αίτημα του Παναθηναϊκού

Τα 24 κρούσματα κορωνοϊού... οδηγούν προς αναβολή την αγωνιστική, επίσημο αίτημα του Παναθηναϊκού

Οι πιθανές ημερομηνίες για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Stoiximan Super League, οι οποίες οδεύουν προς αναβολή μετά το αίτημα του Παναθηναϊκού.

Σχετικά Άρθρα

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημο αίτημα προς τη διοργανώτρια αρχή, για την αναβολή των δύο τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Αιτία τα δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν ανέφικτο να συμπληρωθεί αποστολή για τους «πράσινους».

Τι σημαίνει, όμως, αυτή η επικείμενη αναβολή και ποιες είναι οι πιθανές ημερομηνίες για τις εναπομείνασες αγωνιστικές; Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται να προγραμματιστούν για την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η 9η αγωνιστική πιθανότατα θα λάβει χώρα στις 14/05, ενώ η 10η είτε στις 17 είτε στις 18 Μαΐου. Δηλαδή λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές (21/05) και μία εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (24/05).

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα της Κυριακής (07/05, 20:00) για την 9η αγωνιστική είχε ως εξής:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Άρης – ΑΕΚ

Βόλος - ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η επιστολή της «πράσινης» ΠΑΕ στη Λίγκα:

«1. ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE

2. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δια της παρούσης αιτούμεθα όπως συγκαλέσετε άμεσα Δ.Σ. του Συνεταιρισμού με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 07.05.2023 στις 20:00, λόγω ανωτέρας βίας, σύμφωνα με την παρ. 5 και 6 του Άρθρου 11 του Κ.Α.Π., καθώς σήμερα έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον Covid-19 14 ποδοσφαιριστές μας και 10 λοιπά μέλη της ομάδας μας(μέλη προπονητικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές κλπ.). Σημειωτέον ο ως άνω αριθμός των θετικών κρουσμάτων στον ιό Covid-19 εντός της ομάδας αυξάνεται συνεχώς.

Με εκτίμηση,

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Λεωνίδας Μπουτσικάρης»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0