Football Talk

Κλοπ: «Δεν έχουμε καμία ελπίδα για το Champions League της νέας χρονιάς»

Κλοπ: «Δεν έχουμε καμία ελπίδα για το Champions League της νέας χρονιάς»

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί ότι η Γιουνάιτεντ θα μαζέψει τους 8 βαθμούς που χρειάζεται για να κλειδώσει μια θέση στο Champions League της νέας σεζόν.

Η Λίβερπουλ μπορεί να έχει ανακτήσει πολύ από το χαμένο έδαφος στις τελευταίες αγωνιστικές και να έχει μπει ξανά ενεργά στο κυνήγι ενός εισιτηρίου για το Champions League της νέας σεζόν.

Οι «κόκκινοι» έχουν 59 βαθμούς σε 34 αγώνες, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν συγκεντρώσει 63 βαθμούς με παιχνίδι λιγότερο (33) με την κλεψύδρα να… αδειάζει και να απομένουν 4 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου της Premier League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι σίγουρος ότι η ομάδα του δε θα προλάβει να κατακτήσει την τέταρτη θέση που οδηγεί στα… αστέρια, καθώς η Γιουνάιτεντ χρειάζεται μόλις 8 βαθμούς σε 5 (παιχνίδι λιγότερο) αγωνιστικές.

«Άλλες ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλύτερες θέσεις κι εφόσον κερδίζουν τα παιχνίδια τους δεν έχουμε καμία πιθανότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να κρατήσουμε τις ομάδες πίσω μας. Έχουμε 59 βαθμούς και η Γιουνάιτεντ έχει 63, έτσι μπορούμε να πάρουμε 71 πόντους ως το τέλος της σεζόν. Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται 8 βαθμούς στα 5 παιχνίδια που έχει, οπότε νομίζω ότι θα τα καταφέρει.

Έχουμε αρκετά να κάνουμε πρώτη με τη δική μας ομάδα. Αύριο, το ματς με τη Μπρέντφορντ είναι δύσκολο. Μπορούμε να ελέγξουμε θεωρητικά ολόκληρο το παιχνίδι και να μας… σκοτώσει μία στατική φάση».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0