Football Talk

Φινάλε – παραμύθι, στο ίδιο γήπεδο, με το ματς να λήγει: Τότε η Γιουνάιτεντ, τώρα η Μπράιτον, ξανά με πέναλτι και VAR! (video)

Φινάλε – παραμύθι, στο ίδιο γήπεδο, με το ματς να λήγει: Τότε η Γιουνάιτεντ, τώρα η Μπράιτον, ξανά με πέναλτι και VAR! (video)

Σεπτέμβριος του 2020. Το ματς λήγει. Ο διαιτητής αντιλαμβάνεται πως κάτι έχει συμβεί. Πηγαίνει στον VAR. Υπάρχει πέναλτι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μπρούνο Φερνάντες διαμορφώνει το 3-2 στο «Άμεξ», στο πιο «αργοπορημένο» πέναλτι στην ιστορία της Premier League. Τρία χρόνια μετά, η Μπράιτον κερδίζει τους «κόκκινους διαβόλους», ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Από τα «11» βήματα, με τις καθυστερήσεις να έχουν παρέλθει, με τον VAR να μην αφήνει τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια. Τι ιστορία και αυτή… 

Υπάρχει στο ποδόσφαιρο ο όρος «εκδίκηση»; Μπορεί να υπάρχει, ενδέχεται να υφίσταται, αλλά τουλάχιστον, όσον αφορά τη Μπράιτον, η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη έκανε την εμφάνισή της.

Αυτό αποδεικνύει το φινάλε της αναμέτρησης στο «Άμεξ» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το τελικό 1-0 να σηματοδοτεί μόλις την πρώτη φορά στην ιστορία των «γλάρων» που κερδίζουν δις σε μία σεζόν τους «κόκκινους διαβόλους», σε ματς πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0