Football Talk

Πρόβλημα με Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ, αμφίβολος ακόμα και για τον τελικό του Κυπέλλου!

Πρόβλημα με Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ, αμφίβολος ακόμα και για τον τελικό του Κυπέλλου!
Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Νέλσον Ολιβέιρα υπέστη κάκωση.
Εκτός δράσης για τα δύο τελευταία ματς του ΠΑΟΚ στα Play Off της Stoiximan Super League και ίσως, ακόμα και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, κόντρα στην ΑΕΚ!

«Πονοκέφαλος» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που θα κληθεί να πορευτεί δίχως τον Νέλσον Ολιβέιρα που υπέστη κάκωση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τρία παιχνίδια ακόμα για το φινάλε της σεζόν, δύο σημαντικοί στόχοι για τον ΠΑΟΚ. Όλα όμως στην ώρα τους. Το παιχνίδι που έρχεται είναι το μοναδικό που απασχολεί το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, με την προετοιμασία για τη μάχη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος να ξεκινάει την Παρασκευή (05.05) στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε είχαμε κι οικογενειακό δίτερμα. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ζόαν Σάστρε , Τάισον , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία. Οι εξετάσεις του Πορτογάλου έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική (κνημοπερονιαία συνδέσμωση). Ο φορ του Δικεφάλου θα υποβληθεί σε θεραπείες τις επόμενες μέρες και η συμμετοχή του στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν θα κριθεί από την αντίδραση του οργανισμού του.

Το Σάββατο (06.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0