Football Talk

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Ο ΜακΆλιστερ σόκαρε τους «Διαβόλους» και οι γλάροι βλέπουν... Ευρώπη!

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Ο ΜακΆλιστερ σόκαρε τους «Διαβόλους» και οι γλάροι βλέπουν... Ευρώπη!
Με απίθανο buzzer-beater πέναλτι στο 98', ο Αλέξις ΜακΆλιστερ έριξε στο... καναβάτσο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0) και κράτησε το όνειρο της Ευρώπης ολοζώνταντο για τους «γλάρους». Στενεύει ο κλοιός της 4αδας για την αρμάδα του Τεν Χαγκ.
Τρομερά πράγματα συνέβησαν στο φινάλε της αναμέτρησης της Μπράιτον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την... ροκ μπαλάντα του Ντε Τσέρμπι όχι μόνο να μην παραιτείται από τη μάχη της Ευρώπης αλλά και να κατοικοεδρεύει στην 6η θέση της Premier League, έχοντας τα λιγότερα ματς από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας (32). Την ακατανόητη παράβαση με το χέρι στις καθυστερήσεις από τον Σο, μετουσίωσε σε γκολ ο ΜακΆλιστερ, παίρνοντας μία... άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας προ ολίγων ημερών.

Εξαιρετικό ρυθμό είχε το πρώτο ημίχρονο με εκατέρωθεν προσπάθειες για γκολ και τη Γιουνάιτεντ να το αγγίζει πρώτη με τον Άντονι, για να απαντήσει η Μπράιτον με τον Μιτόμα, το σουτ του οποίου σταμάτησε το… πρόσωπο του Ντε Χέα. Εξέλιξη που τον ανάγκασε να μείνει πεσμένος για αρκετή ώρα στο χορτάρι καταφέρνοντας ευτυχώς, να συνέλθει.

Ο Ράσφορντ δις, ο Άντονι και ο Μαρσιάλ πλησίασαν κοντά στο «κόκκινο προβάδισμα», με τον Τζέισον Στιλ να κρατά ζωντάνη τη Μπράιτον.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Μιτόμα, Ενσίσο και Μπουονανότε, με την μπάλα ή τον Ντε Χέα να μην τους κάνει το χατίρι.

Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε αν και η Μπράιτον έδειξε πως πατούσε καλύτερα στο χορτάρι.

Μπρούνο Φερνάντες και Κασεμίρο είχαν τις στιγμές τους για την Γιουνάιτεντ, η οποία γλίτωσε μια και δυο φορές από το να κυνηγά στο σκορ. Και εν τέλει με τρόπο χιτσκοκικό συνέβη στις…. καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.

Η ασφυκτική πίεση της Μπράιτον στα καρέ του Ισπανού γκολκίπερ, έφερε διαδοχικές υποψίες για γκολ με τον Σο να απλώνει το... χέρι του (!) για να διώξει την μπάλα και το VAR να… φωνάζει τον Μάρινερ. Εκείνος είδε στην οθόνη την ξεκάθαρη παράβαση, υπέδειξε το πέναλτι και ο ΜακΆλιστερ «εκτέλεσε» τον Ντε Χέα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0